Luksusresort i øyparadis

Constance Moofushi Resort 5*, Maldivene

Drømmer du om Maldivene? Vi har gleden av å presentere en luksusresort med utsøkte fasiliteter rett ved stranden.

På Constance Moofushi Resort kombinerer du barbentlivet med en elegant luksus på en privat øy. Her finner du førsteklasses service, nydelig mat og god drikke. Du kan velge mellom store og romslige land- eller watervillaer

Constance Moofushi Resort ligger i Sør-Ari-atollen, regnet som et av verdens beste dykkeområder, cirka en halvtimes sjøflytur fra flyplassen. Her kombineres rustikk barfot-chic med fasilitetene til et luksushotell.

Len deg tilbake og hør lyden av havet fra din private terrasse, nyt det beste av internasjonal mat i restaurantene, slapp av i en av barene eller unn deg en velgjørende behandling på Spa de Constance.

Pris i perioden mellom 11. april - 30. september for to personer er:

7 netter: fra kr 80 500,-

Prisen inkluderer:

– Flyreise med Qatar Airways tur/retur i økonomiklasse
– Sjøfly tur/retur Male-Moofushi
– Water Villa
– All inclusive
– Green Tax som er 6USD per person per natt

Totalt 110 villaer:
Beach Villa (57 m²)
Water Villa (66 m²)
Senior Water Villa (94 m² )

Alle har takvifte, aircondition, hårtørrer, LCD-TV, iPod-dock, telefon, minibar, safe, vannkoker, terrasse og gratis Wi-Fi. Water Villaene står på påler i vannet og har utendørs dusj og trappetrinn direkte fra terrassen ned i vannet.

Fasiliteter
En á la carte- og én buffet-restaurant, begge med variert internasjonal meny. To barer, én i tilknytning til hovedrestauranten og én på stranden ved bassenget. Strandbaren serverer enkle retter til lunsj og om ettermiddagen. I tillegg er det svømmebasseng, spa, treningssenter og suvenirbutikk.

Aktiviteter
Snorkling, Strandvolleyball, pedalbåt, windsurfing og kajakk. Mot tillegg: Solnedgangscruise, utflukter til nærliggende øyer, dypvannsfiske og dykking.

Bryllup og bryllupsreiser
Hvor kan det være bedre å gifte deg eller feire bryllupsreisen enn her på Robinson Crusoeøya Constance Moofushi Resort? De hvite sandstrendene, det herlige havet, elegante watervillaer og de flotte omgivelsene gjør dette til et magisk sted som oser av romantikk. ‘Cristal’ pakken er perfekt for bryllupsreisende, med en eksklusiv variant av ‘all inclusive’, inkludert champagne, fri minibar, lekre måltider med gode viner, herlige villaer og førsteklasses service. Reis over til en nærliggende øde øy, ta solnedgangscruise med en tradisjonell Dhoni og se delfinene leke foran båten.

Vår bedømming
All-Inclusive resort hvor mat og drikke og de fleste aktiviteter er inkludert. Intim og avslappende atmosfære