Marbella, Spania Fantastiske gressplener i rolig og vakkert miljø

Treningsleir – Dama de Noche Football Center

Dama de noche 02

Dama de Noche er et premiumalternativ tilpasset eliteklubber som krever det lille ekstra. Beliggenheten på solkysten innebærer at de værmessige forutsetningene er optimale for treningsleir året rundt og kvaliteten på gressplenene er helt ideelle. En tilbakevendende gjest på Dama de Noche er Malmö FF, som har vært her fem ganger de siste to årene. Escape er stolte over å ha enerett i Skandinavia for Dama de Noche.

Helpensjon

Pris fra 7990 kr

Høydepunkter

Marbella

Vår mening

"Dama de Noche har alt som behøves for en vellykket treningsleir, perfekte gressplener, high-performance gym og avskilt beliggenhet i den varme spanske vårsolen. At Malmö FF valgte Dama de Noche så mange ganger sier det meste om kvaliteten."

Fakta om Dama de Noche

Dama de Noche stod ferdig i 2018 og er et imponerende treningsanlegg for fotball. Her finnes fire fullstore 11-mannsbaner (105x65 meter) med perfekt gress, separate baner for målvaktstrening, omkledningsrom og fullt utrustet high-performance treningsrom. Mange proffklubber og landslag har gjestet Dame de Noche, eksempelvis Russlands damelag, Sparta Praha, Malmö FF, Viking, Örebro, Sarpsborg, Norge U21 og mange flere.

Hotell

Rangert 4 stjerner

Melia Marbella Banus

Hotel Melia Marbella Banus ligger i den mest eksklusive delen av Puerto Banus, veldig nær Puerto Banus Marina der dere finner flere eksklusive butikker og restauranter. Melia Marbella Banus ligger ved stranden og 7 km fra Marbella sentrum. Her finnes to utendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad, separat restaurantdel for alle grupper, samt oppvarmet innendørsbasseng. Melia Banus tilbyr fine, lyse rom med to separate dobbeltsenger, TV og AC.
Til Dama de Noche Football Pitches er det bare noen minutters vandring (400 meter), til Marbella Football Center er det 8 minutter med bil eller buss.

Rangert 5 stjerner

Gran Hotel Guadalpin Banus

Gran Hotel Guadalpin Banus er et eksklusivt femstjerners hotell, som ligger på den fine stranden i Puerto Banus. Her finnes bassengområde med solterrasse mot havet, lounge, spa, tre resturanter, champagnebar, cocktailbar, café, gym og badstue. Rommene er individuelt innredet og sengen har memory foam-madrass, dynetrekk og egyptiske bomullslaken. Fra hotellet er det bare et kvarters gange til luksuriøse Puerto Banus, med trendy butikker og barer. I området finnes flere golfbaner av høy klasse og det er bare 15 minutters gange til et av Europas fineste padleanlegg.
Til Dama de Noche Football Pitches er det 4 km og til Marbella Football Center er det 6 km.

Rangert 4 stjerner

H10 Andalucia Plaza

H10 Andalucia Plaza er et stilfullt hotell i en hvitkalket bygning i andalusisk stil og omgitt av palmer, 2 km fra stranden og 1,5km fra Puerto Banus' luksuriøse butikker, resturanter, puber og caféer. De luftige, minimalistiske rommene og suitene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar eller minikjøleskap. Enkelte har loungedel, balkong og utsikt over bassenget. H10 Andalucia Plaza har en moderne resturant, et stilfullt brasserie, en trendy lobbybar og en café ved bassenget. Dessuten finnes gym, friskt spa, møterom samt innendørs- og utendørsbasseng.
Til Dama de Noche Football Pitches er det fem minutter med bil (2,5 km), til Marbella Football Center er det 5 km.

Rangert 4 stjerner

Barcelo Marbella

Hotell Barceló Marbella ligger i den eksklusive delen av Guadalmina, midt i Marbellas Costa del Sol, nære den vakre stranden og 7 minutter fra Puerto Banús og 15 minutter fra Marbella sentrum.

Alle 206 luftkondisjonerte rom på Hotell Barcelo er romslige og innredet i en lys og elegant stil. Enkelte rom har hydromassasjebad og en terrasse med utsikt over golfbanen eller utendørsbassenget. Barceló Marbella har ett tyrkisk bad, en badstue, gym samt innendørs boblebad. Det finnes også gratis wifi.

Til Marbella Football Center og Dama De Noche er det ca. 8 minutter med bil.

Rangert 3 stjerner

Hotel Pyr Marbella

Hotel Pyr Marbella ligger mitt i eksklusive Puerto Banus med gangavstand til butikker, kjøpesenter, restauranter, puber og stranden. I nærområdet finnes også tennisbaner og flere fine golfbaner. Vi har hatt både proff- og amatørlag på Pyr, de pleier å sette pris på de store rommene og den gode maten. På hotellet finnes restaurant, bassengområde og møterom.
Til Dama de Noche Football Pitches er det 5 minutters biltur og til Marbella Football Center tar det ca. 10 minutter å kjøre.

Rangert 4 stjerner

Alanda Hotel

Alanda er et luksuriøst, firestjerners hotell som ligger på "The Golden Mile", en av Marbellas (og hele Europas) mest eksklusive adresser. Hotellet ligger bare 400 meter fra stranden og har nærhet til fine butikker, restauranter, caféer og barer. På hotellet finnes flere restauranter, café, store møterom, gym, spa og utendørsbasseng.

Til Dama de Noche Football Pitches er det 3 km, til Marbella Football Center er det 8 km.