Garda, Italia Gled deg til maten, utsikten og den fantastiske italienske kulturen

Treningsleir - Garda

Garda ligger rett ved bredden av Gardasjøen og har i mange år vært et av våre absolutt mest populære feriemål. Deilig mat, nærhet til gode treningsbaner og utmerket service fra personalet blir virkelig satt pris på av kundene våre. Garda by er hyggelig og har en genuin italiensk følelse. Her er det smågater med herlige italienske restauranter, kafeer og butikker. Med et behagelig klima tidlig på våren og kort avstand fra Milano og Bergamo flyplass, er Garda perfekt for treningsleir – og mange kommer igjen år etter år. Regionen er verdenskjent for sine viner, og vi organiserer guidede turer med vinsmaking og lunsj til nøye utvalgte vingårder i blant annet Valpolicella-området der Amarone og Ripasso er fremtredende viner.
Garda er reisemålet for dere som vil ha en treningsleir i ekte italiensk stil. Overnatting på et sportshotell med bra beliggenhet ved Garda by. Om dere har anledning, anbefaler vi å legge inn en dagsutflukt til Milano med fotball på San Siro, besøk på noen av de mange fantastiske vingårdene i nærheten eller en tur til vannparken Gardaland.

Trening Fotball


I og omkring Garda fins det flere fine natur- og kunstgressbaner. Busstransport inngår i prisen om transport er nødvendig.

Helpensjon

Pris fra 4990 kr

Hotell

Rangert 4 stjerner

Poiano Resort

Poiano Resort ligger i en stor og frodig hage på en åsside i Garda. Her er det et 50-meters svømmebasseng, seks grustennisbaner, samt treningsrom med personlige trenere. Du har tilgang til to restauranter, spa med badstue og tyrkisk bad. Alle rom har air condition, balkong, satellitt-TV og eget bad med hårføner og gratis toalettartikler. Frokostbuffeten består av økologisk mat med ferske croissanter og frukt, og den kan du nyte på terrassen når været er bra. Resorten har dessuten en fotballbane for 5-mannslag, beachvolleybane og tennisbaner. For barn fins det lekeplass og en barneklubb, og om kvelden er det musikkunderholdning på hotellet.