Reiser i Italia

Italia

Smilende glad jente som har det gøy under ferier i Cinque Terre

Noen av våre italienske bestselgere

Reis til Italia! Et kultur- og natureldorado for livsnytere

Historiske Roma, sanselige Toscana, naturskjønne Amalfikysten og de mektige Dolomittene. Det er ikke rart at mange nordmenn elsker å reise til Italia og dette mangfoldige landet med så mange attraksjoner og severdigheter.

I hovedstaden Roma kan du begynne med å utforske arkitektoniske perler som Colosseum, Pantheon og Forum Romanum. Etterpå kan du spise italiensk is i Spansketrappen, før du besøker Peterskirken og ser Michelangelos Sixtinske kapell i et av Vatikanets museer.

I Toscana kan du vandre langs bølgende åser, poppelkledte vinmarker og vakre olivenlunder. I renessansens vugge kan du blant annet besøke praktfulle Firenze, middelalderbyen San Gimignano og sjarmerende Lucca. Glem heller ikke å nyte kortreiste delikatesser fra det rikholdige italienske kjøkken når du er på reise i Toscana.

Ved den vakre Amalfikysten kan du beundre de pastellfargede husene som nærmest stuper ned i Middelhavet i det dramatiske klippelandskapet. Det er ikke for ingenting at dette området kalles Italias vakreste kyststrekning.

I de storslåtte Dolomittene kan du gå på fottur langs massive fjell, oppleve pittoreske landsbyer og nyte den unike alpefloraen i frodige daler. Dersom du er på jakt etter en helt spesiell opplevelse, kan du kaste deg på sykkelen og følge de italienske alpene gjennom naturskjønne omgivelser helt ned til havet ved Sanremo.

Våre turer i Italia

Cruise og elvecruise

Se flere cruise

Alle våre turer i Italia

Oktober 2022

November 2022

Desember 2022

April 2023

Mai 2023