Italias mat- og vinmekka

Vintur til Piemonte med Ingvild Tennfjord

Druehøst. Bondehender med ferskhøstede svarte druer.

Vil du virkelig smake noe av det beste Italia har å by på? Da bør du bli med på vintur til Piemonte med vinanmelder og forfatter Ingvild Tennfjord. Vidunderlige smaker og lærerike opplevelser – alt formidlet på Ingvilds humoristiske og folkelige måte.

Da Ingvild Tennfjord solgte huset og nesten alt hun eide for å reise i vinland et år, var selvsagt Piemonte første stopp. Viner i verdensklasse. Et kjøkken som inspirerer langt utenfor landegrensene. Nå er det på tide å reise tilbake for å oppleve alle de deilige smakene Piemonte kan tilby. Vi skal besøke store produsenter og små skatter av spisesteder. Vandre i smågatene i Barolo, med trange smug og en stemning som setter seg under huden på deg.

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist. På denne reisen lover hun å gjøre deg til en bedre vinsmaker. Ikke bare loser hun deg rett inn i hjertet av Piemontes vinproduksjon, du lærer også grunnleggende duft- og smaksteknikk. Hun forklarer deg historien og bakgrunnen til vinene, og det vil gi deg en annen forståelse av besøk hos produsenter i toppklasse. Dette er et nytt og annerledes vinreisekonsept vi kjenner oss trygge på vil løfte vinkunnskapen din betraktelig.

Avreiser

 • 11.10.2024
  4 dager

  Utsolgt

  Fra kr 23.290,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Program

3 frokoster, 3 lunsjer og 1 middag inkludert

På vintur til Piemonte

Villa Tiboldi

Nærbilde av vinranke om høsten.

Vingården Vietti i Piemonte.

Vajra

Vajra Moestue Grape Selections

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Tennfjord er utdannet vinkelner og har Diploma fra Wine & Spirit Education Trust. Hun har utgitt åtte vinbøker, hvorav boken Skål! ble nominert til Brageprisen. Hun er en ettertraktet foredragsholder, og hennes humoristiske formidlingsevne bidrar til at hun når stadig nye publikumsgrupper med sin entusiasme for vin.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly t/r Oslo Lufthavn – Milano Malpensa
 • All lokal transport i følge program
 • 3 netter på hotell i Barolo med frokost
 • 4 besøk hos nøye utvalgte vinprodusenter med omvisning, vinsmaking
 • 2 vingårdslunsjer med viner inkludert
 • 1 lunsj på lokal restaurant med viner inkludert
 • 1 middag på lokal restaurant
 • Ingvild Tennfjords deltakelse og kurskonsept i følge program
 • Reiseleder fra Escape Travel


Dette er ikke inkludert

 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Drikkevarer der dette ikke står nevnt som inkludert.

Hotel Barolo er et godt mellomklassehotell 3*, omringet av vinmarker og beliggende få minutters gange fra den lille landsbyen Barolo. Hotellet har vært drevet av familien Brezza i tre generasjoner. Det består av en klassisk og en ny del og har et utendørs svømmebasseng. Landsbyen har et vinmuseum, et Enoteca som ligger i et av landsbyens slott, Castello Falleti, i tillegg til flere hyggelige spisesteder. Barolo ligger "midt i smørøyet" når man besøker Piemontes vinområder. Les mer her.

Flere vinturer med Ingvild Tennfjord