Eksklusive vinsmakinger og det gode liv

Vintur til Toscana med Ingvild Tennfjord

Utebord med vingårdsbakgrunn i susnet-tid i Toscana, Italia

Bli med vinkjenner og forfatter Ingvild Tennfjord til Toscana! Sammen med Ingvild har vi satt sammen en reise fullspekket med spennende viner og vidunderlige smaker.

Toscana har mer enn noen annen region formet Italias identitet, språk og historie, og dette ser du sporene av når du sammen med Ingvild får utforske hjertet av Toscana. Vinprodusenter i toppklasse åpner sine dører for oss, og det blir vinsmakinger som ikke er alle forunt.

Men viktigst av alt er at Ingvild lover å gi deg ny mestring og forståelse ved å gjøre deg til en bedre vinsmaker. Hennes humoristiske og tilgjengelige stil har vunnet et stort publikum.

Bo i hjertet av Toscana

Produsenter i toppklasse

Lunsj hos den kjente slakteren i Panzano

Avreiser

 • 01.09.2024
  4 dager

  Få ledige

  Fra kr 22.780,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet skribent og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad.

Bli bedre kjent med Ingvild

Program

3 frokoster, 3 lunsjer og 1 middag inkludert

Liten kirke i Toscana

Kapellet i Vitaleta i Toscana, Val d'Orcia.

Italia oliven

Fra olivenlunden

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly t/r Oslo Lufthavn – Firenze
 • All lokal transport i følge program
 • 3 netter på hotell i Radda in Chianti med frokost
 • 4 besøk hos utvalgte vinprodusenter med omvisning og vinsmaking
 • 2 vingårdslunsjer m/viner inkludert
 • 1 lunsj hos den berømte slakteren i Panzano m/husets vin inkludert
 • 1 middag på lokal restaurant m/husets vin inkludert
 • Ingvild Tennfjords deltakelse og kurskonsept i følge program
 • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Drikkevarer til måltidene utover det som følger menyene

Hotel Palazzo San Niccoló er en sjarmerende historisk bygning fra 15-tallet som ligger ved Piazza Francesco Ferrucci, hovedplassen i lille Radda in Chianti, nær rådhuset og kirken San Niccoló. Her finner du originale fresker, dekor og gulv fra fordums tider i perfekt kombinasjon med moderne fasiliteter. Den lille hagen inviterer både til frokost og inntak av en aperitiff.

Hotel Palazzo Leopoldo var opprinnelig et nobelt palass med utsikt over Chiantis vinmarker, midt i hjertet av Radda. Det har navnet sitt fra en av de mest prominente personer i Toscana, Leopold II, storhertugen. Hotellet består av tre bygninger som dateres tilbake til 1200-tallet, da det gav ly til pilegrimer på vei fra Firenze til Siena. Nøye restaurert har det beholdt det smakfulle fra Toscanas gamle lorder, nå i dag kombinert med et innendørs basseng, vinbar og en terrasse som gjør at hotellet fremstår i pakt med tiden.

Gruppen fordeles på disse to hotellene som har samme eier. Det betyr at du som gjest kan benytte deg av begge steders fasiliteter. Da dette er historiske bygg, har alle rommene forskjellig utforming og innredning.

Andre vinturer med Ingvild Tennfjord