Marbella, Spania Gressplener i ypperste verdensklasse

Treningsleir – Marbella Football Center

Marbella football center 04

Med 320 soldager i året er forutsetningene utmerket for treningsleir på Costa del Sol. Escape Travel har enerett for skandinaviske lag på Marbella Football Center, Europas kanskje aller beste og fineste treningsanlegg for fotballag. I Marbella har vi arrangert mengder av treningsleirer for elitelag og landslag de seneste årene, alla er like fornøyde med kvaliteten på gressplenene, servicen og hotellene.

Helpensjon

Pris fra 7990 kr

Høydepunkter

Marbella

Treningsleir Marbella Football Center

"Velger dere Marbella Football Center som base for deres treningsleir kan vi garantere at dere blir 100% fornøyde. Det går ikke an å finne et bedre fotballanlegg i Europa og servicen på stedet er dessuten enestående."

Fakta om Marbella Football Center

På Marbella Football Center finnes fire baner med internasjonale mål (105x65m) og fire 7-ver baner (60x40m). Alle baner har belysning, omkledningsrom, velutrustet treningsrom/sal, spa (badstue, jacuzzi, dampbad, isbad), møterom, kafeteria, presserom og tribune med plass til 1.000 personer. Ved hver treningsøkt har dere en 11-ver og en 7-ver bane tilgjengelig. Mengder av storlag har gjestet Marbella Football Center, eksempelvis Liverpool, Leicester, Wolverhampton, Borussia Dortmund, Inter, Lyon, Feyenoord, Real Betis, Malmø FF, Østersund, HJK Helsinki, Krasnodar, CSKA Moskva, norske Eliteserie- og Obos lag og ikke minst det norske landslaget for menn. Om fritiden ikke bare går med til hvile kan man teste golfsvingen, spille padel eller tennis. Er fart og spenning fristende er det 3 go-kart baner innenfor grei kjøreavstand fra hotellene.

Hotell

Rangert 4 stjerner

Melia Marbella Banus

Hotel Melia Marbella Banus ligger i den mest eksklusive delen av Puerto Banus, veldig nær Puerto Banus Marina der dere finner flere eksklusive butikker og restauranter. Melia Marbella Banus ligger ved stranden og 7 km fra Marbella sentrum. Her finnes to utendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad, separat restaurantdel for alle grupper, samt oppvarmet innendørsbasseng. Melia Banus tilbyr fine, lyse rom med to separate dobbeltsenger, TV og AC.
Til Dama de Noche Football Pitches er det bare noen minutters vandring (400 meter), til Marbella Football Center er det 8 minutter med bil eller buss.

Rangert 5 stjerner

Gran Hotel Guadalpin Banus

Gran Hotel Guadalpin Banus er et eksklusivt femstjerners hotell, som ligger på den fine stranden i Puerto Banus. Her finnes bassengområde med solterrasse mot havet, lounge, spa, tre resturanter, champagnebar, cocktailbar, café, gym og badstue. Rommene er individuelt innredet og sengen har memory foam-madrass, dynetrekk og egyptiske bomullslaken. Fra hotellet er det bare et kvarters gange til luksuriøse Puerto Banus, med trendy butikker og barer. I området finnes flere golfbaner av høy klasse og det er bare 15 minutters gange til et av Europas fineste padleanlegg.
Til Dama de Noche Football Pitches er det 4 km og til Marbella Football Center er det 6 km.

Rangert 4 stjerner

Barcelo Marbella

Hotell Barceló Marbella ligger i den eksklusive delen av Guadalmina, midt i Marbellas Costa del Sol, nære den vakre stranden og 7 minutter fra Puerto Banús og 15 minutter fra Marbella sentrum.

Alle 206 luftkondisjonerte rom på Hotell Barcelo er romslige og innredet i en lys og elegant stil. Enkelte rom har hydromassasjebad og en terrasse med utsikt over golfbanen eller utendørsbassenget. Barceló Marbella har ett tyrkisk bad, en badstue, gym samt innendørs boblebad. Det finnes også gratis wifi.

Til Marbella Football Center og Dama De Noche er det ca. 8 minutter med bil.

Rangert 4 stjerner

H10 Andalucia Plaza

H10 Andalucia Plaza er et stilfullt hotell i en hvitkalket bygning i andalusisk stil og omgitt av palmer, 2 km fra stranden og 1,5km fra Puerto Banus' luksuriøse butikker, resturanter, puber og caféer. De luftige, minimalistiske rommene og suitene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar eller minikjøleskap. Enkelte har loungedel, balkong og utsikt over bassenget. H10 Andalucia Plaza har en moderne resturant, et stilfullt brasserie, en trendy lobbybar og en café ved bassenget. Dessuten finnes gym, friskt spa, møterom samt innendørs- og utendørsbasseng.
Til Dama de Noche Football Pitches er det fem minutter med bil (2,5 km), til Marbella Football Center er det 5 km.

Rangert 4 stjerner

Alanda Hotel

Alanda er et luksuriøst, firestjerners hotell som ligger på "The Golden Mile", en av Marbellas (og hele Europas) mest eksklusive adresser. Hotellet ligger bare 400 meter fra stranden og har nærhet til fine butikker, restauranter, caféer og barer. På hotellet finnes flere restauranter, café, store møterom, gym, spa og utendørsbasseng.

Til Dama de Noche Football Pitches er det 3 km, til Marbella Football Center er det 8 km.

Rangert 3 stjerner

Hotel Pyr Marbella

Hotel Pyr Marbella ligger mitt i eksklusive Puerto Banus med gangavstand til butikker, kjøpesenter, restauranter, puber og stranden. I nærområdet finnes også tennisbaner og flere fine golfbaner. Vi har hatt både proff- og amatørlag på Pyr, de pleier å sette pris på de store rommene og den gode maten. På hotellet finnes restaurant, bassengområde og møterom.
Til Dama de Noche Football Pitches er det 5 minutters biltur og til Marbella Football Center tar det ca. 10 minutter å kjøre.