Marbella, Spania Gressplener i ypperste verdensklasse

Treningsleir – Marbella Football Center

Med 320 soldager i året er forutsetningene utmerket for treningsleir på Costa del Sol. Escape Travel har enerett for skandinaviske lag på Marbella Football Center, Europas kanskje aller beste og fineste treningsanlegg for fotballag. I Marbella har vi arrangert mengder av treningsleirer for elitelag og landslag de seneste årene, alla er like fornøyde med kvaliteten på gressplenene, servicen og hotellene.

Helpensjon

Pris fra 7990 kr

Høydepunkter

Marbella

Treningsleir Marbella Football Center

"Velger dere Marbella Football Center som base for deres treningsleir kan vi garantere at dere blir 100% fornøyde. Det går ikke an å finne et bedre fotballanlegg i Europa og servicen på stedet er dessuten enestående."

Fakta om Marbella Football Center

På Marbella Football Center finnes fire baner med internasjonale mål (105x65m) og fire 7-ver baner (60x40m). Alle baner har belysning, omkledningsrom, velutrustet treningsrom/sal, spa (badstue, jacuzzi, dampbad, isbad), møterom, kafeteria, presserom og tribune med plass til 1.000 personer. Ved hver treningsøkt har dere en 11-ver og en 7-ver bane tilgjengelig. Mengder av storlag har gjestet Marbella Football Center, eksempelvis Liverpool, Leicester, Wolverhampton, Borussia Dortmund, Inter, Lyon, Feyenoord, Real Betis, Malmø FF, Østersund, HJK Helsinki, Krasnodar, CSKA Moskva, norske Eliteserie- og Obos lag og ikke minst det norske landslaget for menn. Om fritiden ikke bare går med til hvile kan man teste golfsvingen, spille padel eller tennis. Er fart og spenning fristende er det 3 go-kart baner innenfor grei kjøreavstand fra hotellene.

Hotell

Rangert 4 stjerner

Melia Marbella Banus

Hotel Melia Marbella Banus ligger i den mest eksklusive delen av Puerto Banus, veldig nær Puerto Banus Marina der dere finner flere eksklusive butikker og restauranter. Melia Marbella Banus ligger ved stranden og 7 km fra Marbella sentrum. Her finnes to utendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad, separat restaurantdel for alle grupper, samt oppvarmet innendørsbasseng. Melia Banus tilbyr fine, lyse rom med to separate dobbeltsenger, TV og AC.

Til Dama de Noche Football Pitches er det bare noen minutters vandring (400 meter), til Marbella Football Center er det 8 minutter med bil eller buss.

Rangert 4plus stjerner

Gran Hotel Guadalpin Banus

Gran Hotel Guadalpin Banus er et eksklusivt 4+**** hotell, som ligger på den fine stranden i Puerto Banus. Her finnes bassengområde med solterrasse mot havet, lounge, spa, tre resturanter, champagnebar, cocktailbar, café, gym og badstue. Rommene er individuelt innredet og sengen har memory foam-madrass, dynetrekk og egyptiske bomullslaken.

Fra hotellet er det bare et kvarters gange til luksuriøse Puerto Banus, med trendy butikker og barer. I området finnes flere golfbaner av høy klasse og det er bare 15 minutters gange til et av Europas fineste padleanlegg.

Til Dama de Noche Football Pitches er det 4 km og til Marbella Football Center er det 6 km.

Rangert 4 stjerner

Barcelo Marbella

Hotell Barceló Marbella ligger i den eksklusive delen av Guadalmina, midt i Marbellas Costa del Sol, nære den vakre stranden og 7 minutter fra Puerto Banús og 15 minutter fra Marbella sentrum.

Alle 206 luftkondisjonerte rom på Hotell Barcelo er romslige og innredet i en lys og elegant stil. Enkelte rom har hydromassasjebad og en terrasse med utsikt over golfbanen eller utendørsbassenget. Barceló Marbella har ett tyrkisk bad, en badstue, gym samt innendørs boblebad. Det finnes også gratis wifi.

Til Marbella Football Center og Dama De Noche er det ca. 8 minutter med bil.

Rangert 5 stjerner

Alanda Hotel

Alanda er et luksuriøst, firestjerners hotell som ligger på "The Golden Mile", en av Marbellas (og hele Europas) mest eksklusive adresser. Hotellet ligger bare 400 meter fra stranden og har nærhet til fine butikker, restauranter, caféer og barer.

På hotellet finnes flere restauranter, café, store møterom, gym, spa og utendørsbasseng.

Til Dama de Noche Football Pitches er det 4 km, til Marbella Football Center er det 8 km.

Rangert 4 stjerner

Hotel Guadalmina Spa and Golf Resort

Hotel Guadalmina ligger bare 6 km fra Puerto Banus og en 10-minutters kjøretur fra gamlebyen i Marbella. Beliggenheten er veldig attraktiv på stranden ved siden av golfbanen Campo Sur de Guadalmina med en 18-hulls bane og en 9-hulls bane. Utsikten over havet er fantastisk.

Det er flere restauranter, fine og lyse konferanserom og et fint spa -område.

Rommene er romslige med terrasse og utsikt over golfbanen, sjøen eller hagen. Alle rommene har satellitt -TV, gratis Wi -Fi, safe og minibar.

Til både Marbella fotballsenter og Dama De Noche er det omtrent 8 km.