Opplev magiske Galapagos

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

Galapagos & Guayaquil – Fem dagers tur med engelsktalende guide.

Det er ikke uten grunn vi kaller Galapagos verdens mest eksotiske sted. I dette lille øyriket i Stillehavet, 100 mil utenfor kysten av Ecuador, lever det dyre- og fuglearter som ikke finnes noe annet sted i verden. Da Charles Darwin kom hit i september 1835, trodde han knapt hva han så! Turismen er begrenset og tilpasset dyrelivet, og turene dit ikke av de billigste – men opplevelsen er unik.

Dag 1 Guayaquil
Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til deres hotell av en engelsktalende guide.

Dag 2 Avreise Quito mot Galapagos. Ankomst Santa Cruz
Dere blir kjørt til flyplassen for å fly til Baltra Island, inngangsporten til Galapagos. Denne lille øya var en militærbase under andre verdenskrig og er vert for øyas viktigste flyplass. Flyplassen ble bygget ved hjelp av de mest avanserte miljøteknikkene for å redusere utslipp og energibruk. Det var den første økologiske flyplassen i verden. Ferge til Santa Cruz Island. Etterpå blir dere kjørt til den eksklusive og gigantiske skilpaddsreservatet hvor teltleiren er lokalisert. Plassert høyt på en åsside med utsikt over havet, vil Magic Galapagos Tented Camp være deres hjem for natten. Naturens lyder vil være innsovningslydene om kveldene, og Melkeveien blir nattlyset. Dere kan nyte roen med å ha hele åssiden til oss selv, med unntak av sesongbestemte, levende gigantiske skilpadder.
Middagen er  tre-retters, laget av  kokker i et utendørs kjøkken. En favorittaktivitet etter middag er en kort spasertur til de naturlige lavastrømene på reservatet for en drink i den enestående Lava Lounge! Det er det perfekte stedet å slappe av rundt brannen og dele historier fra dagens opplevelser. Overnatting på Galapagos Magic (standard telt).

Galapagos Magic Hotel

** Merk: Avgangene i februar, juni, juli og august har denne natten i Puerto Ayora. Bekreft tilgjengelighet ved bestilling. Måltider: Frokost og middag.

Dag 3 Galapagos
Bli med på båttur! Nyt utflukten med et hyggelig mannskap og en kunnskapsrik natur-guide, og opplev de fjerne øyene i komfort og stil. Disse utfluktene går daglig og gir dere mulighet til å oppleve Galapagos-øyene på en trygg og komfortabel måte. Sjekk båtens ukentlige reiserute: mandager og torsdager besøk til North Seymour og Bachas. Tirsdag og fredag ​​besøk til South Plazas. Onsdagssøk på Santa Fe Island. Lørdags besøk til Bartolome og Sullivan Bay. Søndag besøk til Bartolome.

Bartolome

Dag 4 Galapagos
På formiddagen blir dere med på et uforskning av Puerto Ayora bukten. Ved hovedkaia drar vi til La Loberia Island, som er oppkalt etter en sjøløve koloni som bor der. Denne lille øya er et flott sted å snorkle blant havskildpadder og et stort utvalg av fargerik fisk, og for å leke med de alltid vennlige og nysgjerrige sjøløver.

Sjøløve

Neste stopp vil være en tur til Tunel del Amor (lover’s tunel) med flott utsikt og hvis dere er heldige kan dere se hvite haier. På vei tilbake besøker dere Punta Estrada dock, hvor dere går en tur for å se marine iguanaer.

Dag 5 Retur til Guayaquil
Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for å fly tilbake til Guayaquil.

Pris er fra kr. 16 350,- i delt dobbeltrom.
Singelromstillegg er kr: 2 600,-


Prisen inkluderer:
– Fly fra Guayaquil til Baltra Island tur/retur
– Program som beskrevet ovenfor med engelsktalende guide

Fly fra Norge kommer i tillegg (fra ca 13 680,-) Galapagos er så fint å kombinere med flere land i Sør-Amerika og derfor har vi ikke inkludert internasjonale fly i prisen. Men det hjelper vi gjerne til med.

  • Ecuador ekvator
  • Sjøløver Galapagos Ecuador
  • Blue Footed Booby Galapagos

Send forespørsel