Den klassiske pilegrimsturen

Pilegrimsvandring til Santiago de Compostela

Pilegrim med ryggsekk som går Camino de Santiago i Spania.

Opplev en drøm av et pilegrimseventyr på en herlig skreddersydd ferie i Spania! Vi kjenner området godt, og hjelper deg gjerne med planleggingen av turen.

Å vandre gjennom vakkert landskap langs idylliske landeveier, gjennom flotte fjellområder med pittoreske landsbyer – og med den fantastiske katedralen i Santiago de Compostela som ditt endelige mål, er en drøm for mange.

I århundrer har pilegrimer vandret langs disse veiene. Mange har religiøse grunner til å gjøre vandringen, men årsakene er nok like mange som menneskene. Noen vil nyte naturen og det sosiale livet langs ruta, noen tar det som en vandring i stille ettertanke og en reise like mye inn i seg selv, og noen er interessert i historie og kultur – eller alt på én gang.

Uansett årsak til at du reiser, vil vi gjerne hjelpe deg å tilrettelegge for en fin opplevelse!

Dette er for deg som vil ha turen tilrettelagt med bagasjetransport og overnatting på enkle, små og personlige overnattingssteder langs ruten. Du kan dele pilegrimsruten opp i etapper slik det passer deg. Hvor man dager har du til rådighet? Hvor man kilometer ønsker du å gå per dag?

Programmet vi har satt opp under er et eksempel på en av de mest populære etappene, (etappe 10 a) fra León til Santiago de Compostela i Spania.

Program

14 frokoster og 12 middager inkludert

Pris per person i delt dobbeltrom fra kr 20 215,-

Dette er inkludert

  • Overnatting på hotell/gjestehus med turistklasse standard
  • Halvpensjon (kun frokost i Santiago de Compostela)
  • Frakt av bagasje mellom stedene, rutebeskrivelse

Dette er ikke inkludert

  • Flyreise fra Norge
  • Reise/avbestillingsforsikring
  • Lunsj
  • Drikke

Tillegg for enkeltrom fra kr 5120,-(minimum to reisende)

Pris om du reiser alene: fra kr 28 345,-