Stellenbosch, Sør-Afrika Høysommer i vårt vinterhalvår og treningsforhold i ypperste verdensklasse

Treningsleir - Stellenbosch

Omgitt av spektakulære fjell og utallige vingårder, er det ikke rart at Stellenbosch omtales som et av Sør-Afrikas vakreste steder. Stellenbosch ble grunnlagt i 1679 som landets nest eldste by og deretter tok det ikke lang tid før de første vindruene ble plantet i den fruktbare jorden. De mest kjente vinene er de Bordeauxlignende, røde vinene, men de senere årene har områdets hvitviner blitt mer populære.

Med kun 45 mil til Cape Town er tilbudet av aktiviteter uendelig; få steder i verden kan skryte av tilgang til fjell, hav og mat- og vinkultur samlet så tett. Noen eksempler på aktiviteter som våre grupper har gjennomført tidligere: Besøk på pingvinstranden Boulders Beach, Kapp det gode håp, Robben Island, der Nelson Mandela satt fanget, vandring opp Table Mountain og Lions Head, besøk på noen av de velkjente vingårdene, se The Big Five på safari, guidet vandring i byene, fridykking med belter eller padling i Atlanterhavet med muligheter til å se delfiner og hvaler. Som sagt – tilbudet er enormt.

I Stellenbosch er treningsforholdene i ypperste verdensklasse og mange landslag og eliteutøvere innenfor svømming og friidrett har gjestet stedet opp gjennom årene. Det er også mange elitelag og landslag innenfor fotball og rugby som har vært her.
Treningsleir i Stellenbosch er dessuten populært blant europeiske grupper fordi Sør-Afrika har høysommer i vårt vinterhalvår samtidig som man unngår jetlag ettersom det kun er maksimalt en times tidsforskjell, avhengig av måned. Det er dessuten kun 30 minutters transfer til flyplassen.

Trening Svømming

Oppvarmet, utendørs 50-metersbasseng med 10 baner og 2 meters dybde. Innendørs 25-metersbasseng med 14 baner.

Trening Friidrett


Friidrettstreningen foregår på universitetets idrettskompleks, der alle nødvendige fasiliteter tilbys; IAAF Friidrettsstadion, kasteplan, løpebaner, treningsrom, basseng og massasje – alt sammen samlet på ett sted.

Helpensjon

Pris fra 9990 kr

Hotell

Stellenbosch Academy of Sports

Overnatting på SAS, Stellenbosch Academy of Sport. SAS jobber for å skape et miljø for utvikling og trening for å oppnå høyest mulige prestasjoner. Dere tilbys et omfattende anlegg i verdensklasse, som ligger blant vakre, sør-afrikanske vingårder i Stellenbosch. Her ligger det treningsbaner både innen- og utendørs, et toppmoderne treningssenter, tilgang til ledende idrettsforskere, leger, trenere og fysioterapeuter, fine konferansesentre, behagelige overnattingsfasiliteter for idrettsutøvere og en resturant som serverer næringsriktig mat. For rekreasjon finnes et grøntområde med utendørsbasseng på hotellets gårdsplass.