Nyhet! En magisk vandringsuke i Andalusia med det lille ekstra!

Vandring og mat i Andalusia

Velkommen til det vestlige Andalusia og en reise fylt med vakker natur, god mat på spennende restauranter og mange kulturelle innslag. Turen er designet av Jakob, kjent fra vår populære fottur i Baskerland, og tar samme helhetlige tilnærming til Spanias sørligste landskap.

Vi begynner reisen i idylliske Ardales blant dramatiske fjell og Andalusias ekte hvite landsbyer. Vi fortsetter så til Ronda, landsbyen som er delt i to av en voldsom kløft som vi selvfølgelig går igjennom når andre turister tar bussen. Vi bor på to håndplukkede steder: et hjemmekoselig fjellhotell i Ardales og et mer eksklusivt spahotell i Ronda.

Takket være det solide forarbeidet kommer vi tett på folket i området og møter både lidenskapelige skogvoktere og dyktige håndverkere. Vi får også smake på mye godt: den gode spanske skinken, solmodne viner, håndverksøl og lokale spesialiteter.

Bo i Ardales og Ronda

Vandringsruten, El Caminito del Rey

Deilig mat og god drikke

Avreiser

 • 26.10.2024
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 22.490,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Jakob Aarsheim

 • 14.03.2025
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 23.200,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Jakob Aarsheim

Høydepunkter

Malaga

«Som alle mine turer, blir dette en personlig tur hvor vi kommer tett på folk, natur og kultur. Fokus på vakre omgivelser, gode og gjennomtenkte turer som er relativt enkle, god mat på spennende restauranter, lokale guider og aktiviteter spesielt utvalgt av meg for å gjøre det til en virkelig deilig og genuin følelse.»

Jakob, din cicerone i Andalusia

Program

7 frokoster, 3 lunsjer, 2 nistepakker og 4 middager inkludert

Hotellene på turen

Hotel posada del conde ardales 1

Rangert 3 stjerner

Hotel Posada del Conde

Dette rustikke hotellet har en avslappende beliggenhet midt i naturen med utsikt over skog og fjell. De romslige rommene er tradisjonelt innredet og har gulvvarme, eget bad, TV og hårføner.

Restauranten har en hyggelig terrasse, og det er også en bar og flere salonger for avslapning, inkludert et leserom med peis.

Hotel catalonia reina victoria ronda 1

Rangert 4 stjerner

Hotel Catalonia Reina Victoria

Med utsikt over Rondas Tajo-juv, kan dette høyt elskede hotellet skryte av det meste: frodige hager, spa (adgang), utendørsbasseng og a la carte-restaurant Azahar med panoramautsikt. Sentrum med livlige restauranter og den berømte broen ligger kun 500 meter unna.

Hotellet ble bygget i 1906 og totalrenovert i 2012, og var en gang hjemmet til den tyske poeten Rainer Maria Rilke. Rommene er stilige og svært komplette med aircondition, satellitt-TV, minibar, safe, hårføner og i mange tilfeller en terrasse.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Málaga t/r
 • 7 netter på hotell
 • Måltider i henhold til program (drikke til middagene vann og 1 glass vin + kaffe når middagen er ute på restaurant)
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet
 • All transport i følge programmet
 • Reiseleder/ vandreguide fra Escape Travel (møter ved ankomst Málaga og er ikke med på flyreisene)

I oktober flyr vi med SAS og i mars flyr vi med Norwegian og de har begge utreise litt utpå dagen og det samme på hjemreisedagen avreise fra Malaga litt utpå dagen med SAS og tidlig kveld med Norwegian.

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke utover det som er nevnt
 • Tips

Lignende turer