Bli med til Afrodites øy

Bridgetur til Kypros

Lekker utendørs restaurant ved sjøen

Bytt ut mørke novemberdager og glatte fortau med solskinn, lune kvelder og hyggelig selskap. Kypros er faktisk en av Middelhavets mest solsikre øyer med sine 340 soldager i året.

Bli med Trygve Sætereng og Escape Travel på bridgeferie til Kypros!
Trygve Sætereng er en av Norges mest erfarne turneringsledere. Han har spilt bridge i over 40 år, og er autorisert turneringsleder for Norges Bridgeforbund (NBF). I november pakker han kortstokken og reiser til Kypros, og vi håper du blir med! Vi skal bo på det flotte strandhotellet Athena Beach ved Pafos, på sydvestsiden av øya, så her blir det gode dager.

Bridge er et fantastisk spennende kortspill, og en fin hobby for deg som liker sosiale lag hvor man sammen med likesinnede spiller i makker-par. Hver ettermiddag spiller vi bridge, og det deles ut mange premier.

Vil du gjøre noe annet enn å spille bridge innimellom, er det både flott basseng og strand – og ikke minst den sjarmerende havnebyen Pafos med promenade, koselige restauranter, butikker og også spennende historiske levninger fra tiden da kulten som dyrket kjærlighetsgudinnen Afrodite blomstret her.

Se vår egen side for bridge her

Frokost og middag er inkludert

Høydepunkter

Hotellet vårt

Rangert 4 stjerner

Athena Beach Hotel

Athena Beach Hotel har god standard og super beliggenhet ved sjøen. Det har en velstelt hage, et stort og flott bassengområde, og oppvarmet innendørsbasseng i tillegg til egen spa-avdeling. Hotellet byr også på et godt utvalg av aktiviteter som vanngymnastikk, bordtennis, minigolf, boule, stretching, kokkedemonstrasjon, cocktaildemonstrasjon, danseundervisning, quiz og bingo. Aktivitetene er gratis for hotellets gjester. Her finnes noe for enhver. Rett utenfor hotellet går en lang strandpromenade som innbyr til vandretur eller for de som foretrekker – en joggetur. Om du ønsker å spasere langs strandpromenaden inn til byen, tar dette cirka 30 minutter. Lokalbuss stopper rett i nærheten av hotellet.

Rommene er lyse og romslige med TV og radio, kjøleskap, badekåpe, tøfler, hårføner, strykejern og brett, vannkoker, pulverkaffe og te. Det er sentraloppvarming i vintermånedene og aircondition i sommermånedene. Alle rom har balkong. Du kan velge mellom rom med utsikt mot land eller havutsikt (mot tillegg). Det er gratis wifi og badehåndklær til fri bruk ved bassenget eller stranden. Halvpensjon er på buffetbasis med god variasjon og med ulike temakvelder.

Du kan lese mer om hotellet her.

Program

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Direktefly Oslo–Larnaca t/r med Norwegian
 • Innsjekket bagasje per person: Ett kolli, maks 20 kg
 • Håndbagasje per person: Ett kolli, maks 10 kg
 • Flyskatt og avgifter pr 24. juni 2022
 • Busstransport fra flyplassen til hotellet og retur
 • 14 netter på Athena Beach Hotel 4*
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Konferanserom med bridgebord
 • Turneringsleder Trygve Sætereng

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt over
 • Drikke til måltidene

 • Spilleavgift
  Spilleavgiften er 100 euro per person. Avgiften betales direkte til turneringslederen ved ankomst til Kypros, og går til dekning av materiell, premier osv.

Lignende turer