Cruise & fly Vinterferie 2023

Vinterferie i Karibien for hele familien

Karibisk strand med to personer som leker med en gummiring i en palme.

Storbyen Miami, karibiske øyer med drømmestrender og vaiende palmer, et stort skip fullastet med badebassenger, underholdning og god mat - blir vinterferien 2023 tidenes beste? Her er en fiks ferdig ferie med fly og cruise inkludert.

Først kan dere bli kjent med Miami, kos dere på Miami Beach, dra inn til kunstområdet Wynwood eller shoppe langs Ocean Drive. Så venter en ukes cruise om bord i Oasis of the Seas. Ungene kommer til å elske det! Vi nevner for eksempel vannlandet Splashaway Bay, med den høyeste vannsklien til sjøs, Ultimate Abyss, og store lekeområder fulle av eventyr for alle aldersklasser.

Nyt meksikanske godbiter på El Loco Fresh, deilig grillmat fra Portside BBQ, eller kanskje frister søtsakene i Sugar Beach aller mest? Her er det massevis av spisesteder om bord, fra kjappe måltider til lekre restauranter. Den komplette familieferien!

Fly og cruise i en ferdig pakke

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Reiserute

Program

Skip og lugarkategorier

Oasis

Oasis of the Seas

Tonnasje: 225.282 bruttotonn
Lengde: 360 meter
Passasjerkapasitet: 6780
Mannskap: 2150
Byggeår/renovert: 2009/2019
Registreringsland: Bahamas

Oasis of the Seas er det første skipet i Royal Caribbeans Oasis-klasse, som også består av søsterskipene Allure, Harmony, Symphony og Wonder of the Seas.

Rederiet satser tungt på underholdning, og ombord venter Broadway-show, spektakulære isshow i Studio B og en nitti minutter lang oppsetning av musikalen Cats. For badeglade gjester venter hele fem svømmebassenger, tre etasjer med vannsklier i The Perfect Storm℠ og den høyeste vannsklien til sjøs, nemlig Royal-favoritten Ultimate Abyss.

Sving dere avgårde i karusellen på the Boardwalk og spenn fast sikkerhetsselene før du klatrer oppover skipets klatrevegg.

På skipets over 20 resturanter serveres alt fra meksikansk mat på El Loco Fresh og grillmat på nye Portside BBQ til deilige søtsaker i Sugar Beach.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Oslo-Miami tur/retur
  • 7 netters cruise i valgt lugar (Se lugarkategorier for hva som inkluderes)
  • Forhåndsbetalt tips til personalet
  • Det meste av underholdning og aktiviteter
  • Samtlige måltider ombord. Det vil være fast middagstid i hovedrestauranten klokken 20:00 hver kveld

Dette er ikke inkludert

  • Drikkepakke
  • Hotel fra 18-19.februar 2023
  • Minibar
  • Transport
  • Tilslutning fra andre steder i Norge

PASS OG VISUM

Samtlige gjester må ha ESTA til USA

VIKTIG INFORMASJON

Samtlige gjester over 18 år må være fullvaksinerte per juli.22. Dette er regler som endres og oppdateres.

For siste informasjon om testing og helsekrav- SE HER

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel informere at ilandstigning med småbåter forekommer ofte på denne reisen og fremkommeligheten på stedene som besøkes ikke er anbefalt sterkt bevegelseshemmede.

Man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Samtlige pass ha 6 måneders gyldighet etter hjemkomst

Med forbehold om endringer og skrivefeil.