100 År Jubileums tur

Øvre Vang Sangkor til Dublin 04 - 07 juni 2020

Dublin, Irland

Hovedstaden Dublin ble grunnlagt av våre egne forfedre (vikingene). I dag fremstår byen som en av Europas trendsettere. Byen som av James Joyce ble omtalt som ”kjære, skitne Dublin” bruser over av et sjarmerende uteliv. Og området rundt Temple Bar er per i dag et av de sterkest pulserende restaurant- og utelivsområdene i vår verdensdel.

Shoppingmulighetene er meget gode i Dublin. Hovedgaten Grafton Street og dens nærområder er svært attraktive både for dublinere og besøkende.

Vi vil også varmt anbefale et besøk til Trinity College og Viking Adventure Museum. Kortradisjonene likner på mange måter våre. Det er mange kor, og de holder som regel et greit musikalsk nivå. Escape Travel kan gjerne forsøke å formidle kontakt mellom irske og norske kor i forbindelse med en reise, og vi setter gjerne opp konserter for dere.

Dublin er en fantastisk by. Mange har oppdaget dette de siste 2-5 årene. I år har besøkstallene til Dublin vokst med 20 prosent. I 2020 regner de med ytterligere 10 – 15 prosent. Vi snakker da fra hele verden. En veldig tydelig konsekvens av dette er at Dublin har for liten hotellkapasitet. Det er rett og slett vanskelig å få hotellrom eller hotellrommene er blitt så dyre at de når uakseptable høyder. Escape Travel har hatt mange kor til Dublin / Irland de siste årene og vi har aldri sett maken til priser som for neste år. Det er spesielt dyrt i sentrum. Vi vil derfor anbefale at dere ligger på hotell utenfor det absolutte sentrum. Også her er det dyrt, men i alle fall en del billigere. Og vårt erfaring er at det er koseligere på disse hotellene, hele gruppa kan sitte ned sammen og det er selvsagt meget gode forbindelser til sentrum. Vi vil selvsagt uansett ha mange av turene / konsertene i sentrum slik at dere stort sett vil være der selv om dere bor litt utenfor. Det er viktig å understreke at vi ikke snakker om hotell langt utenfor sentrum.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter