Flott rundtur gjennom variert terreng

Senja rundt - på elsykkel under midnattssolen

Utsiktspunkt på Senja.

Se for deg Senja i juli – når været er på sitt beste og badetemperaturen nærmer seg godkjent. Så fjerner du alle menneskene, og legger isteden til stillhet og utsikt mot midnattssola. Sittende på et sykkelsete med vind i håret. Fristende? Ja vi kan ikke skjønne annet!

I sommer skal vi vise frem det flotteste Senja har å by på, og det skal vi gjøre på elsykler – på kveldstid med midnattssola som bakteppe. På dagtid vil det være mulighet for å delta på kjente, lett tilgjengelige fotturer – i eventyrlig terreng. Her garanterer vi spektakulære opplevelser! Syklingen starter på kvelden slik at vi får med oss det magiske lyset, og på hver sykkeletappe vil det bli stopp og besøk på både kjente og mindre kjente turmål. Dette er rett og slett et kinderegg av en tur!

Om som om ikke turen i seg selv er nok – gled deg i tillegg til treretters middag hver kveld laget på fantastiske, lokale råvarer, samt nattmat og hygge når vi kommer fram etter sykkelturene. Dette blir en unik opplevelse!

Elsykkel inkludert i prisen

Fullpensjon

Vakker og variert natur

Liten gruppe - maks 12 deltakere

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 4 nistepakker og 5 middager inkludert

Sykkeltur langs vei på Senja.

Sykkeltur i solnedgang. Senja by Heart

Sykkel på vei langs sjøen.

Sykkeltur i fine omgivelser. Senja by Heart

To syklister på vei ombord på en båt.

Transport med båt privat for gruppen. Senja by Heart

Utsikt over fjord på Senja.

Bagn på Senja. CH, Visit Norway

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Flyreise t/r Oslo-Bardufoss med SAS
  • Overnatting
  • Focus Aventura 6.7 elsykkel
  • Sykkelveske til utstyr med på sykkelturene
  • Alle måltider fra middag dag 1 til frokost dag 6
  • Profesjonell guide som reiseleder, med gode lokalkunnskaper
  • Transport av bagasje underveis
  • Båttransport på turen og ellers transport iht. program

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikke

Praktisk info:

Vanskelighetsgrad
Selv om vi sykler på elsykkel bør den fysiske formen være god, så man må være vant til å røre på seg. Fotturene er frivillige, så om du synes det blir for mye med både fottur og sykling kan du stå over fotturen og nyte en rolig dag i bydga før kveldens sykkeltur. Turen er middels krevende.

Sykkel og utstyr
Vi stiller med Focus Aventura 6.7 som er en allsidig, kraftig elsykkel med god komfort og tilpasset løypeprofilen vår. Det følger med sykkelveske for de som ønsker dette. Vi anbefaler alle å ta med egen hjelm, gi evt. beskjed dersom du ønsker å leie hjelm. Klær og utstyr ellers må du ha med selv, vi sender ut en pakkeliste når det nærmer seg avreise. For de som vi passe ekstra godt på baken anbefaler vi å ta med gel trekk til setet, evt. har lokal arrangør dette til salgs om det skulle bli nødvendig.

Overnatting og mat
All kost og losji er inkludert i prisen (fom. middag dag 1 tom. frokost dag 6). Under frokosten får vi med oss matpakke til lunsj. Det serveres 3-retters middag av lokale råvarer hver ettermiddag, og det kommer til å være nattmat tilgjengelig hver kveld/natt. Drikke til måltidene må dekkes selv.

Type rom vil variere fra sted til sted:

Torsken: Torsken Brygge
Hotellrom med eget bad. Gammel brygge fra 1930-tallet, ble totalrenovert 2021 og sto klar til bruk rundt nyttårsskiftet. Det er en liten spasertur på 5 minutter bort til restauranten. Siden oppstart har denne fått et godt rykte, og serverer spennende retter laget av lokale råvarer.

Mefjord: Mefjord Brygge
Dobbeltrom med eget bad, enkeltrom i leilighet med delt bad. Middagen serveres på Salteriet i første etasje.

Finnsnes: Finnsnes Hotell
Hotellrom med eget bad. Hyggelig hotell i sentrum av Finnsnes, med nyoppusset frokostrestaurant.

Frovåg: Senja Fjordhotel
Hotellrom med eget bad. Beliggende i idylliske Frovåghamn helt sør på Senja, i fredelige omgivelser. Frokost og middag i lyse og trivelige lokaler i første etasje.

Forsikring
Du må ha reiseforsikring for å være dekket i tilfelle noe skulle skje.