Treningsleir for håndball, fotball og svømming

Sportsreiser

føtter av fotballspiller tråkker på fotball for avspark på stadion

Vi elsker sport like mye som du gjør

Escape er spesialister på treningsleir i ulike grener for elite og bredde. Lang erfaring og god lokalkunnskap gir deg gode treningsopphold tilpasset laget/klubbens budsjett.
Aldersbestemte turneringer er også noe vi har tilbyr spesielt for fotball og håndball.

Alle i Escape er dedikerte på sine fagfelt. Hos oss finner du medarbeidere med lang kompetanse og stor entusiasme for produktet vi jobber med.

Treningsleir

Gjennom mange år har Escape Travel bygget opp samarbeid med gode treningsarenaer for klubber innen de fleste sporter på alle nivåer. Vi skaper turer for lag som vil på tur og få inspirasjon til videre satsning. Samarbeidspartnerne våre har flotte fasiliteter og vi legger mye jobb i å finne et opplegg som passe både sportslig og som ligger innenfor avtalt budsjett.

Håndball- og fotballcuper

På cup blir minner skapt. Og det er ikke bare minner om selve fotballkampene. Det dreier seg i like stor grad om det å være borte hjemmefra, jubel og fortvilelse og ikke minst kameratskap og samhold. Vi har et godt utvalg med cuper som vi samarbeider med. Dette er cuper som vi vet vil gjøre sitt beste for at din cupopplevelse skal bli god.

Landslagsfotball

Escape Travel er offisiell leverandør av turer til Norges Fotballforbund. På bortekampene tar vi vare på spillerne, støtteapparatet, samarbeidspartnerne og supporterne. Når interessen er stor nok setter vi sammen til bortekamp en supportertur hvor fly, hotell, transport og billetter er inkludert.
I tillegg har vi tett samarbeid med mange klubber, foreninger, skoler og interesseorganisasjoner. Herunder Norsk Toppfotball, Vålerenga, Malmø FF, Häcken og Hammarby for å nevne noen.