Terje Svabø

Terje Svaboe e1526464484124
Utsikt til Fishermans Bastion slott og tårn i Budapest by. Ungarn

Terje Svabø har lang erfaring som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2. Han har vært korrespondent i Beijing/Hongkong for Aftenposten og var i perioden 2008–2012 frilanser i Wien. Svabø har skrevet flere bøker, er i dag frilansjournalist og er hyppig brukt som debatt-konferanseleder. Sammen med Astrid Versto har Terje har sitt eget selskap, SvabøVersto. I tillegg til foredrag, tilbyr de konferanse- og debattledelse, rådgivning og medietrening

De siste årene har han holdt foredrag for Escape under reiser til Kina/Hongkong, men først og fremst på Donau. Om elvecruisene gjennom Europa sier han:

«Det er alltid inspirerende å foredra/kåsere mens vi seiler på Donau. Elva renner gjennom historiske trakter og vakker natur som skaper den perfekte rammen for å fortelle om dagens forhold, sett i et historisk perspektiv. Den avslappende atmosfæren ombord, inviterer også til mang en samtale etter foredragene.»

Temaene for hans foredrag vil bl.a. være: «Min journalistiske reise», «Den evige striden på Balkan», «Wien- verdens beste by?», «Donau – nåtid og historie».

Terje Svabø har sammen med sin kone, Astrid Versto, sitt eget selskap, SvabøVersto. I tillegg til foredrag, tilbyr de konferanse- og debattledelse, rådgivning og medietrening.
Se mer om paret her: www.svaboversto.no

Reisekalender

Ingen avreiser funnet. Vår komplette reisekalender finner du her