Nytt rederi! Velkommen om bord på familiens elegante skip

Van Loon Cruises

Familiebedriften Van Loon Shipping har røtter tilbake til 1987. I Nederland har de vokst til en suksess med seks tankskip. Gründerne Arjan van Loon og Willeke Sturris, samt deres barn Niels, Bart og Jasmijn, har alle en lidenskap for shipping og seiling som de ønsker å dele med andre – og dette er grunnlaget Van Loon Cruises ble bygget på.

De vil gjerne gjøre ting på en litt annerledes måte. Ultramoderne skip i en sporty og elegant stil skal friste stadig nye gjester til å ville prøve elvecruise. Resultatet ser du i skipet The Gentleman – både vi og familien Van Loon håper du blir fornøyd!

Bestill de unike sommertilbudene her - kun hos Escape

Van Loon Cruises tilbyr

Elvecruiseskip i urbant landskap
Elvecruiseskip i urbant landskap

Rangert 5 stjerner

MS The Gentleman

Rederi Van Loon Cruises
Byggeår 2024
Lengde 135 m
Antall dekk 3
Passasjerer 172

På MS The Gentleman finner du et flott soldekk med en hyggelig bar, moderne fluktstoler, solsenger og sittegrupper som inviterer avslapping. Her har du orkesterplass til det vi seiler forbi.

Skipet har en romslig og elegant panoramasalong, en akter-lounge samt en stilfull restaurant, resepsjon og heis til alle dekk (unntatt soldekk). Om bord finner du også et velutstyrt trimrom og et lite massasjerom.

Alle lugarer er utvendige. Lugarene på mellomdekk og øvre dekk har store vinduer fra gulv til tak som kan åpnes (franske balkonger). På nedre dekk er det et mindre vindu som ikke kan åpnes. Lugarene er moderne og smakfullt innredet med dusj/WC, hårføner, dobbeltseng (delbar), satellitt-TV, telefon, aircondition/oppvarming, safe og minibar. På suitene får du en velkomst-frukttallerken og en flaske musserende vin.

Wi-Fi er tilgjengelig detaljert informasjon er tilgjengelig i resepsjonen ombord.

MERK:
Rederiet tillater ikke gjester å ha med rullestoler om bord, av hensyn til sikkerhet.

Se våre sommertilbud med The Gentleman - fra kr 15.980 per person

Juli 2024