Venners venner-turer

Bartender som blander drinker i martinibaren

Noen som fyller rundt år og vil feire litt ekstra? Skal storfamilien på tur sammen? Er dere en stor vennegjeng som vil oppleve noe gøy sammen, kanskje vennene kan invitere sine venner igjen, så blir dere en kjempegjeng på tur?

Vi hjelper dere med alt det praktiske! I videoen under forklarer vår egen cruise-entusiast Ivar hvordan det funker 👇

Dine ønsker – vårt oppdrag

Dette er vår oppgave:

  • Hos oss får din gruppe en cruise-ekspert som er til deres disposisjon fra begynnelse til slutt
  • Vi skreddersyr reisen etter deres ønske og behov, og ordner flyforbindelser fra de fleste byer i Norge
  • Vi lager en egen nettside for dere, hvor all info om cruiset ligger. Her er det reiserute, info om skipet, utflukter, osv.
  • Alle kan melde seg på via denne nettsiden, eller ved å ta kontakt med oss direkte
  • 8 lugarer er minimum for en gruppe, og med en grupper får man ofte mye bedre endrings- og kanselleringsbetingelser enn individuelle bookinger
  • Vi tar oss av all fakturering, så her trenger ingen å vippse eller legge ut for hverandre

Dette er din oppgave:
  • Finn et cruise dere har lyst til å reise på. Kanskje fyller du (eller noen andre) rundt tall i 2022/23, for eksempel? Det er ikke for tidlig å planlegge det nå!
  • Inviter venner og familie til å bli med – veldig praktisk å bruke Facebook til å lage en egen tur-gruppe hvor alle "snakke" sammen og info legges ut
  • Om det passer, kan du la vennene dine få invitere sine venner igjen, så blir dere en stor gjeng hvor alle har noen de kjenner – og nye folk å bli kjent med

Turforslag

Vår cruisespesialist Ivar liker veldig godt perioden slutten av november til midten av mars i Karibien, eller vår/høst i Middelhavet, da er det også lettere å få gode priser. Er dere avhengige av å reise i skoleferien, er det ekstra viktig å være tidlig ute.

La deg gjerne bli inspirert på våre ulike tursider på cruise Cruise – Escape Travel og elvecruise Elvecruise på alle verdens elver – Escape Travel .
Vi har alt fra 4 dager og lengre, vi kan tilby Middelhavet og Karibien, store skip og små skip.

Uansett hva som frister, ta kontakt med oss på e-post ivar@escape.no eller telefon 24 14 94 00 så finner vi den beste løsningen for dere. Grunnet tiden vi er inne i jobber vi ikke hver dag men du kan forvente å høre fra oss innen får dager.

Hvem er Escape Travel:

Vi er en av Norges største turoperatører med rutefly i inn- og utland. Vi har kontor på Helsfyr i Oslo og er et reisevarehus med erfarne, bereiste og kunnskapsrike produsenter som skreddersyr reiser tilpasset ulike grupper. Gjennom mange år har vi laget populære turer for vinklubber, vennegjenger, kor og korps, seniorlag, interessegrupper m.m.
Escape Travel er medlem av Reisegarantifondet.