Kajakk, sykkel og yoga

Nysgjerrig på kajakk, sykkel eller yoga? I Escape tilbyr vi langt mer enn fotturer, og vi har et variert program for den aktive sjel. Enten du er nybegynner eller viderekommen vil du kunne finne noe som passer deg.

På kajakktur kommer du tett på naturen. Kritthvite strender, krystallklart vann og bortgjemte perler – enten du reiser sørover eller nordover. Det er padling som er fokuset, men vi bryter gjerne opp turen med en fottur eller sykkeltur for å strekke på beina også.

På våre stisykkelturer kan du kombinere naturopplevelser med en morsom utfordring. På våre andre sykkelturer kan du gli gjennom landskapet med vinden i håret, og nyte at du får se mye natur på få dager. Sykkelleie er inkludert i prisen, men typen varierer. Ta en titt på våre turer, og se hvilken som passer deg best!

På våre yogaferier kan du finne roen og styrke din indre kjerne samtidig som du tilbringer tiden i fantastiske omgivelser. En yogaferie med Escape er fylt med god tid til deg, der dyktige instruktører tilpasser yogapraksisen til den enkeltes ferdighetsnivå. Dette gjør det enkelt for deg å delta, og gir deg muligheten til å ta med noen som kanskje ikke er like rutinert i yoga som det du er.

Se alle våre fotturer:

April 2023

Juni 2023

Juli 2023

August 2023

September 2023

Kvinne med armene utstrakt mot sola på toppen av fjellet med fjord og fjell i bakgrunnen.

Yogaferie og fotturer i Sogn

Avreise 06.09.2023 / 5 dager

Ledige plasser

Priser fra 10.650,-

Vi tilbyr en miniuke ved Lusterfjorden, med daglig yogaundervisning, fotturer, kortreist mat. Med Nes Gard som base for yoga og fantastiske opplevelser i Sogn, skal vi nyte gårdens særpregede og hyggelige miljø, deres personlig service og gode matopplevelser.

 • SUNNIVA PORTRETT

  Sunniva Egge Sipus
  Yogainstruktør

 • Vakre omgivelser rundt Nes Gard

  Nes gard
  Lokalt vertskap

Helpensjon // Gode tilbakemeldinger fra gjestene våre // Erfaren yogainstruktør fra Yogaki

Kajakk i Kroatia.

Kajakkferie i Kroatia

Avreise 09.09.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 21.290,-

Kroatia har en fantastisk kyst, og den opplever du aller best fra kajakken. Vi skal utforske Elafiti-øyene – en ønskedrøm av småøyer rett utenfor Dubrovnik. Aldri padlet i kajakk før? Ikke noe problem, her får du nødvendig assistanse av våre kajakkledere – og vanskelig er det ikke!

 • Kvinne med solbriller

  Sanna Antell
  Reiseleder, yogainstruktør

Nyhet!
syklister på en fin grusvei med flotte blomster og og vakker natur

Elsykkel, mat og vin i Rioja

Avreise 16.09.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 25.790,-

Bli med på to hjul i Spanias fremste vindistrikt, Rioja. Her ligger vingårder og sjarmerende byer på rekke og rad og i passe sykkelavstand fra hverandre. På turen bruker vi elsykler som helt og holdent lar deg nyte omgivelsene i fulle drag. Du kommer så tett på naturen at vindruene kan prøvesmakes rett fra vinrankene. Hva kan vel være bedre enn å bruke uken på sykkel i Rioja med gastronomi og lokale opplevelser. Og det med guide og reiseleder Jakob i spissen. Han bor her og kjenner de beste rutene på to hjul. Perfekt match, kaller vi det.

 • Jakob wilhelm aarsheim portratt

  Jakob Aarsheim
  Reiseleder, guide

På elsykkel i Rioja // Besøk på vingårder // Mat- og vinopplevelser // Bo i Laguardia og Haro