Nyt ferien til vanns, på to hjul eller gjør en reise i deg selv

Kajakk, sykkel og yoga

Nysgjerrig på kajakk, sykkel eller yoga? I Escape tilbyr vi langt mer enn fotturer, og vi har et variert program for den aktive sjel. Enten du er nybegynner eller viderekommen vil du kunne finne noe som passer deg.

På kajakktur kommer du tett på naturen. Kritthvite strender, krystallklart vann og bortgjemte perler – enten du reiser sørover eller nordover. Det er padling som er fokuset, men vi bryter gjerne opp turen med en fottur eller sykkeltur for å strekke på beina også.

På våre stisykkelturer kan du kombinere naturopplevelser med en morsom utfordring. På våre andre sykkelturer kan du gli gjennom landskapet med vinden i håret, og nyte at du får se mye natur på få dager. Sykkelleie er inkludert i prisen, men typen varierer. Ta en titt på våre turer, og se hvilken som passer deg best!

På våre yogaferier kan du finne roen og styrke din indre kjerne samtidig som du tilbringer tiden i fantastiske omgivelser. En yogaferie med Escape er fylt med god tid til deg, der dyktige instruktører tilpasser yogapraksisen til den enkeltes ferdighetsnivå. Dette gjør det enkelt for deg å delta, og gir deg muligheten til å ta med noen som kanskje ikke er like rutinert i yoga som det du er.

Se alle våre fotturer:

August 2024

September 2024