Nyhet! Øyhopping i den greske skjærgården

Kajakkferie i Hellas

Har du erfaring med havkajakk fra før og har lyst til å bli med på et padleeventyr fra øy til øy i Det joniske hav? Da håper vi du lar deg friste av vår padlenyhet!

Vi padler ut fra halvøya Lefkada i den skjermede greske skjærgården. Her snakker vi turkist vann, nygrillet havabbor til lunsj på stranda, stjernehimmel og bølgeskvulp før du sovner. Det blir omkring 100 km (54 nm) kajakk i løpet av uken, og vi bor på trivelige gjestehus underveis – samt en natt i telt ved strandkanten.

Denne turen passer for deg som:
* Er eventyrlysten og har lyst på en sosial tur i et av verdens vakreste padleområder
* Har erfaring med havpadling over flere dager fra før
* Den lengste padleetappen på turen er 26 km/14 nm. Det innebærer flere timers padling, avhengig av vær og vind, så du bør ha utholdenhet og god padleteknikk

Utenfor allfarvei

Eksklusiv gruppe - maks 16 deltagere

For deg som har padlet før

Direktefly

Avreiser

 • 09.09.2024
  8 dager

  Få ledige

  Fra kr 26.890,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Ole Martin Mortvedt

Høydepunkter

Hils på reiselederen:

Portrett av mann

Ole Martin Mortvedt

Skal du først på padletur i Hellas, er det Ole Martin du vil ha som reisefølge! Ole Martin har padlet i over 30 år, og er sertifisert kajakkinstruktør og aktivitetsleder fra Norges Padleforbund. Han har også tidligere jobbet i Forsvaret og politiet, og ikke minst er han glad i natur, miljøvern, friluftsliv – og å padle. – På mine turer padler ingen alene, jeg forsøker å se den enkelte, og padler innom og sjekker at du har det fint på tur, sier han.

Program

7 frokoster, 7 lunsjer og 6 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

Vi har valgt restauranter som ligger i gangavstand fra overnattingsstedene. På den måten kutter vi unødvendig transport.

Lokale sammarbeidspartnere er fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv. De fokuserer på å handle lokalprodusert, samt varer som er i sesong.

Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser. Vi kan også fiske vår egen fisk til helt fersk lunsj.

Aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte. Vi bruker kajakk og egen kropp som framkomstmiddel.

Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles på fra følgebåt underveis.

Lurer du på hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel? Her kan du lese mer: Bærekraft i Escape Travel – Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo lufthavn - Athen
 • 6 overnattinger på hotell/gjestehus i delt dobbeltrom
 • 1 overnatting i telt
 • Måltider iht. program
 • All transport iht. program
 • Bagasjetransport ved bytte av overnattingssted
 • Drikkevann under kajakkreisen
 • Lokale kajakkguider (engelskspråklige)
 • Følgebåt for sikkerhet
 • Reiseleder fra Escape
 • Leie av kajakk og utstyr (kajakk med ror og justerbare fotstøtter, redningsvest, åre, vanntett pose, snorkel og dykkermaske)

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Øvrige drikkevarer
 • Evt. tips til lokale guider

Vanskelghetsgrad / Krav til deltager:
Vi er ikke på ekspedisjon, men turen krever likevel likevel litt "ekspedisjonsinnstilling" og eventyrlyst. Ta med den positivt og åpent sinn for eventuell uforutsigbaret som kan forekomme. Vi bor enkelt i både telt og gjestehus - og tilbringer hele dagen ute i det fri inkludert de fleste måltider. Vi bruker dagene ute i kajakken, og dagsplanen må kanskje endres noe etter vær- og vindforhold. Vi følges av sikkerhetsbåt med nødvendig utstyr, og padler sammen med erfarne guider. Noen av øyene vi besøker har lite eller ingen infrastruktur. Du får best utbytte av turen om du herder muskulaturen med passende padlelengder i forkant. Alle som deltar bør ha noe padleerfaring, være i stand til å sette opp telt, og tilpasse seg enkelt teltliv. Les også viktig informasjon iavsnittet Helse - Krav til deltaker på aktive turer lengre nede på tursiden.

Overnatting:
I gjestehus sover vi i delt dobbeltrom. Vi sover 2 netter i telt. Liggeunderlag og telt følger med, men ta gjerne med eget liggeunderlag om du foretrekker. Ta med din egen sovepose. Dette vil fraktes i følgebåt. Ytterligere informasjon om pakking kommer nærmere avreise.

Lignende turer