Anne Dignes

Reiseleder Anne Dignes
Landsbyen Bilad Sayt, Oman

Anne Dignes har så og si fått reiselivet inn med morsmelken. Hun er oppvokst i Drammen, og med sine reiseglade foreldre var hun ofte på bilferie både i Norge og utlandet. Da hun ble voksen var det flybransjen som fristet mest, og hun har en imponerende karriere bak seg med hele 41 år på vingene! De siste 26 årene jobbet hun som flyvertinne i Braathens og SAS, til hun tok AFP og pensjonerte seg i 2022.

Anne har besøkt hele 58 av verdens land, og hun har ikke bare vært på gjennomreise. Hun har nemlig bodd både i Frankrike, Saudi-Arabia og hele 17 år i Oman, der mannen hennes jobbet for sultan Qaboos. Anne har også jobbet som frivillig med praktisk norskundervisning for innvandrerkvinner, og som flyktningguide.

Ellers er hun glad i matlaging, håndarbeid, naturen – og hun er også hobbygartner. Og selvsagt brenner hun for å reise! Med så mange år på vingene bak seg, synes hun det er en glede å få være på tur som reiseleder. Hun liker å møte nye mennesker og ha det fint sammen på tur, slik at alle kommer hjem med flotte ferieminner.

Med så god kjennskap til verden, er det mange steder som fortjener et favorittstempel. Likevel ligger kanskje Oman hjertet ekstra nært – der du virkelig kan oppleve 1001 natt!

Bli med Anne på tur

August 2024

September 2024

Januar 2025