Seil på Seinen til Rouen og Honfleur – vikinger, slott og historiske strender

Elvecruise fra Paris til Normandie

Interiør av lugar på elvecruiseskip med Eiffel-tårnet utenfor.

Tenk deg følelsen av å sitte på flyet til Paris og vite at den neste uka skal du ikke bare få tilbringe tid på brede boulevarder og stemningsfulle Paris-kafeer, du skal også få bli med på en nydelig seilas ut til Normandie-kysten.

Vi skal følge i fotsporene til Van Gogh, Cezanne og Gaugin, besøke idylliske landsbyer i Normandie, trekke inn sjøluften på de nærmest endeløse D-dagsstrendene, blir sjarmerte av havnebyen Honfleur og gå i vikingenes fotspor i Rouen. En nydelig miks av historie og det gode liv!

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat ombord

Avreiser

 • 09.09.2024
  6 dager

  Utsolgt

  Fra kr 18.980,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Cathrine Asbjørnrød

  Skip: MS Renoir

 • 24.04.2025
  6 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 19.480,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Skip: MS Renoir

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

5 frokoster, 4 lunsjer og 5 middager inkludert

Skipet

Elvecruiseskipet MS Renoir som seiler i solen på Seinen

Rangert 4plus stjerner

MS Renoir

Rederi CroisiEurope
Byggeår
1999 (totalrenovert 2018)
Lengde
110 m
Antall dekk 2
Passasjerer
151

Delikat skip med restaurant, salong med bar og dansegulv samt soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, fransk­inspirerte kjøkken. Wi-Fi i salongen og resepsjonen. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en smal dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Utflukter

Utfluktspakke

2024: Kr 4150,- per person/ 2025: kr 3450,-

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. De forhåndsbestilte utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille de fleste utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris (se priser over) og med forbehold om ledig kapasitet.

Utflukten til D-dags strendene må bestilles senest 30 dager før avreise og har forbehold om min 30 påmeldte for å gjennomføres.

Dag 2 Martainville slott

Les Andelys

2024: €56/2025: €60

Dag 3 D-dags strendene i Normandie inkludert lunsj

Honfleur

2024: €172/2025: €173

Dag 4 La Route des Abbeyes (Klosterveien)

Duclair

2024: €76/ 2025: ikke tilgjengelig

Dag 4 Byvandring i Rouen

Rouen

2024: €27/ 2025: €27

Dag 5 Byvandring langs Seinen

Paris

2024: €67/ 2025: €68

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly Norge–Paris t/r
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Fem netters cruise i utvendig lugar
 • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
 • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice, kaffe, te og drinker servert i restauranten og baren (ikke champagne og vin fra vinlisten)
 • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

 • Utfluktspakke (fem utflukter)
 • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og blir satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer