Anne-Marit Berg

Portrett kvinne
Drueblader i en solrik vingård

Anne-Marits reiseinteresse og opplevelseslyst viste seg allerede da hun var 15 år, og hun som eneste elev fra skolen dro på utveksling til Nederland. Etter et au pair-opphold i England som 20-åring, fant hun ut at verden var stor og måtte utforskes.

Deretter jobbet hun som reiseleder/plassjef hos Saga Solreiser i 10 år, mest i Hellas og Spania, og kortere opphold på Madeira og i Florida – og hun har også jobbet på Saga Solreisers kontor i Oslo. Anne-Marit er godt kjent på Den franske riviera etter en sommersesong for Lifestyle Travel i Nice, Cannes og St. Tropez.

Anne-Marit har også jobbet noen år i resepsjon og som reiseleder på Casas Heddy, et norsk rehabiliteringssenter på Lanzarote. De senere årene har hun vært husvert på et omsorgssenter i Oslo.

– For meg står service og omsorg som meget viktige interesser og gjøremål i livet. Det er en stor glede å tilrettelegge så gjester får sine etterlengtede ferieopplevelser oppfylt, sier hun.

Ellers er hun nysgjerrig på livet, kulturer, språk – og folk!

– På fritiden er jeg glad i å dyrke grønnsaker på hytta i Østfold, gå deilige turer langs kysten og reise på turer i inn- og utland, sier Anne-Marit.

Dette er altså ei dame med mye erfaring både med mennesker og reiser, så i følge med Anne-Marit er gjestene våre i trygge hender.