Pene hytter langs High Street, Broadway, Cotswolds, Worcestershire, England, Storbritannia, Vest-Europa.

Firmaturer

Publisert: 10. mars 2020

Firmaturer på britisk vis

Fra pulserende byer til det vakre og ville skotske høylandet, fra pittoreske engelske landsbyer til storslåtte borger, fra publunsjer til tradisjonelle afternoon teas.

Storbritannia er så mye mer enn bare London! Og selv om Englands hovedstad frister med et fantastisk kulturtilbud, finnes det mange flotte steder som byr på spennende og autentiske britiske opplevelser for en firmatur.

Reis med kollegene til Edinburgh

Skottenes hovedstad er som tatt ut av Harry Potters verden! Få en guidet tur i byen med stopp for smaksprøver av lokale delikatesser, besøk Edinburgh Castle og få en omvisning på Whiskeydestilleri.

Edinburgh flommer over av kulturelle uttrykk; alt fra tradisjonell britisk konservatisme til flerkulturell urbanisme. Samtidig er det en av de vakreste byer på de britiske øyer – en flott høyde med Edinburgh Castle som pryder byen.

Firmatur til Aberdeen

Her er dere ikke langt unna det ville, vakre Høylandet, det er flotte strender innen rekkevidde, og selvsagt trivelig byliv. Besøk Aberdeen Art Gallery eller Peter Head Prison Museum for interessante og spennende historier. Eller hva med et besøk på Balmoral Castle? For de golfinteresserte, kan man også spille golf her.

Firmatur til York

Vakker og historisk by i North Yorkshire med alle muligheter for ekte britiske opplevelser – som for eksempel fish`n chips tillunsj.

Eller hva med å ta turen innom for å oppleve afternoon tea på ordentlig britisk vis? Ferske finger sandwicher, nystekte scones med syltetøy og søtsaker, og lukten av nytrukket te. Den britiske afternoon tea tradisjonen ble startet på 1800 tallet, og ideen var å få servert et lett måltid på ettermiddagen.

Typisk engelsk ettermiddagste.
Afternoon tea i England.