MS Camargue

Skipet MS Camargue

Ferdigdekkede bord i resturanten ombord på MS Camargue

Rangert 4plus stjerner

MS Camargue

Rederi CroisiEurope
Byggeår 1995 (totalrenovert 2017)
Lengde 110 m
Antall dekk 2
Passasjerer 104

Skipet er totalrenovert og delikat. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong, bar med dansegulv, resepsjon, souvenirbutikk og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Lugarene på MS Camargue

Lugar med dobbeltseng på øvre dekk ombord på MS Camargue

Suite

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Suitene på øvre dekk har store vinduer som kan åpnes, såkalt fransk balkong. Størrelse: 23,2 m².

Lugar med dobbeltseng på øvre dekk ombord på MS Camargue

Øvre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har store vinduer som kan åpnes, såkalt fransk balkong. Størrelse: 14,5 m²

Nedre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på nedre dekk har mindre vinduer som ikke kan åpnes. Størrelse: 14,5 m²

Avganger med MS Camargue