MS Vivienne

Utsikt mot elvecruiseskipet MS Vivienne

Velkommen om bord på elvecruiseskipet MS Vivienne

Byggeår 2000 (totalrenovert 2020)
Lengde 110 m
Antall dekk 3
Antall lugarer 76
Passasjerer 146

MS Vivienne er et lekkert førsteklasseskip med tre lugardekk og et innbydende soldekk. Skipet ble totalrenovert i 2020. Alle lugarene er utvendige med fransk balkong eller vindu. Ombord finnes restaurant, lounge/bar, resepsjon og gratis wifi. Rikholdig buffèt til frokost og lunsj, mens middagen (4 retter) serveres ved bordet. I salongen serveres «afternoon tea» med kaffe/te og kaker hver ettermiddag, samt en liten snacks hver kveld. Det er levende musikk og dans i salongen hver kveld!

Lugarer om bord på MS Vivienne

Suite med dobbeltseng på øvre dekk ombord på MS Vivienne

Owners Suite

Øvre dekk (30 m2)

Skipets største suite, en romslig lugar med fransk balkong (vinduer fra gulv til tak som kan åpnes). På lugaren finnes to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng, en sittegruppe, klesskap, kaffemaskin, et lite kjøleskap, TV, safe og air­condition. På badet er det dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

På suiten er det badekåpe og tøfler, samt blomster og musserende vin ankomstdagen – så her blir du virkelig skjemt bort!

Suite på øvre dekk på elvecruiseskipet MS Vivienne

Suite

Øvre dekk (22 m2)

Romslige suiter med fransk balkong (vinduer fra gulv til tak som kan åpnes). På lugaren finnes to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng, en sittegruppe, klesskap, kaffemaskin, et lite kjøleskap, TV, safe og air­condition. På badet er det dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

På suiten er det badekåpe og tøfler, samt blomster og musserende vin ankomstdagen – så her blir du virkelig skjemt bort!

Lugar med dobbeltseng på øvre dekk ombord på MS Vivienne

Dobbeltlugar m/fransk balkong

Øvre dekk og midtdekk (15 m²)

Delikate lugarer med fransk balkong (vinduer fra gulv til tak som kan åpnes). På lugaren finnes to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng, en liten sittegruppe, klesskap, TV, safe og air­condition. På badet er det dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

Lugar med dobbeltseng på hoveddekket ombord på MS Vivienne

Dobbeltlugar m/store vinduer

Midtdekk (15 m2)

Delikate lugarer med store vinduer (kan ikke åpnes). På lugaren finnes to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng, en liten sittegruppe, klesskap, TV, safe og air­condition. På badet er det dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

Dobbeltseng i en lugar på hoveddekket på MS Vivienne

Dobbeltlugar m/små vinduer

Nedre dekk (15 m2)

Delikate lugarer med små vinduer (kan ikke åpnes). På lugaren finnes to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng, en liten sittegruppe, klesskap, TV, safe og air­condition. På badet er det dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

Reisekalender

April 2022

Mai 2022

August 2022

September 2022

Oktober 2022