Østerrike

Torget i Wien

Kulturmekka, vakre alpebyer og verdens beste sjokoladekake

Magiske Wien, en rik kultur, et fantastisk naturlandskap i Alpene, storslåtte palasser og vakre Donau. Det er mange grunner til å reise til Østerrike og dette landet med den rike kulturhistorien.

Hvem har ikke drømt om å vandre rundt i Wiens paradegater og nyte en kaffe og en Sachertorte på en av byens klassiske kafeer? Hovedstaden er i tillegg proppfull av interessante museer, gallerier, vakre kirker og flotte bygninger.

I de naturskjønne Alpene kan du om vinteren boltre deg i en av de tusenvis av alpinbakkene, mens du om sommeren kan gå på fotturer gjennom mektige fjell og grønne daler. På dronningen av Europas elver, Donau, kan du oppleve et fantastisk elvecruise gjennom pittoreske småbyer og et frodig landskap.

Våre turer i Østerrike

Våre turer i Østerrike

Juni 2023

August 2023

September 2023

Enkeltlugar uten tillegg
Elven Donau foran gamlebyen i Bratislava

Elvecruise gjennom seks land og fem hovedsteder langs Donau

Avreise 08.09.2023 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 31.480,-

På 11 dager seiler vi gjennom Østerrike, Slovakia, Ungarn, Serbia, Bulgaria og Romania, og vi er innom hovedstedene Wien, Bratislava, Budapest, Beograd og Bucuresti. Du får nye byer og høydepunkter hver dag, fra staselige storbyer til pittoreske landsbyer, frodige vindistrikter, fjell og folkeliv langs elven. Du får også smake på lokale matretter og varierte kulturopplevelser langs Donau.

Delikat, franskinspirert mat med lokale innslag om bord // Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert om bord // Enkeltlugarer uten tillegg (begrenset antall) // Norsk eller svensk reiseleder

Skåret portrett av den dakianske kongen Decebal på Danubeelven, Iron Gates Naturpark, Romania

5* Ultimate Donau - med Donaudeltaet

Avreise 19.09.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 28.980,-

På dette cruiset får du virkelig oppleve Donau, en av Europas vakreste elver. Du besøker ikke mindre enn syv land og fem verdenskjente hovedsteder – også topper vi det hele med Donaudeltaet ved Svartehavet som yrer av dyreliv. Du får også en ekstra dag i Bucuresti, Romanias spennende hovedstad.

  • Toverud 180x180

    Geir Toverud
    Reiseleder

Lekkert førsteklasses skip // Vin til middag inkludert // Wifi inkludert (2024) // Foredragsholder på avgangen 3. juni

Staselig bygning sett fra Donau

5* elvecruise på klassiske Donau mellom Passau og Budapest

Avreise 24.09.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 20.980,-

Et klassisk cruise gjennom hjertet av Europa med et lekkert førsteklasseskip på Donau, mellom Passau og Ungarns hovedstad Budapest. Sjarmerende små byer og levende hovedsteder langs elven byr på store opplevelser. Seilasen gjennom den vakre Wachaudalen er unik.

  • Elbjorg Haugsdal edited1

    Elbjørg Haugsdal
    Reiseleder

Lekkert førsteklasses skip // Vin til middag inkludert // Opplev Wachaudalen!

November 2023

Desember 2023

Juni 2024

Juli 2024

August 2024

September 2024