Opplevelser fra Passau til Svartehavet 15 netters elvecruise i 7 land og 5 hovedsteder langs majestetiske Donau

5* Elvecruise på Donau - gjennom 7 land og 5 hovedsteder

Donau-deltaet, Romania. Pelikaner ved soloppgang

Seil rolig langs majestetiske Donau og nyt den fantastiske utsikten over de trange kløftene og pittoreske buktene. Ungarns Pusza, Serbias Karpater og Jernporten. Dette elvecruiset er så spekket spennende byer og vakker natur at mange av våre gjester reiser igjen og igjen på Donau, dronningen av europeiske elver. Over 16 dager vil du se 22 forskjellige steder av denne regionen.

Elvecruiset som starter i Passau og seiler innom Østerrike, Slovakia, Ungarn, Kroatia, Serbia og Romania, og vi er innom hovedstedene Wien, Bratislava, Budapest og Beograd. Fra Passau tar elven deg gjennom Wien til Serbia, hvor kultur og natur utfyller hverandre. Om bord på vårt lekre skip er du stadig omgitt av fantastisk utsikt og omgivelser.

Ny dag nye opplevelser fra staselige storbyer til pittoreske landsbyer, frodige vindistrikt, fjell og folkeliv langs elven. Du får også smake på lokale matretter og varierte kulturopplevelser langs Donau. Seil med det det flotte og nye 5* skipet MS Viva Two. Om bord får du nyte god mat og drikke som allerede er inkludert. Topp service samt orkesterplass på soldekk når vi seiler gjennom byer og landsbyer, opplevelser tett i tett som perler på en snor!

Helt nytt skip i 2023

Underholdning om bord

All-inclusive seiling

Avreiser

  • 11.09.2025

    Under planlegging

    Pris kommer

    Kommer snart for salg

Høydepunkter

Se bilder fra skipet:

Program

15 frokoster, 14 lunsjer og 15 middager inkludert

Lignende turer