Gunnar Sevåg

IMG 1560
Fottur i alpene. Utsikt mot fjell.

Gunnar er oppvokst i Bærum, nærmeste nabo til Oslo- og Bærumsmarka. I yngre år var speideren fritidsaktiviteten. Dette var en fin tid med mange friluftsaktiviteter og god læring. Tur- og skimulighetene i nærområdet ga gleder i mange år.

Senere kom han i kontakt med Den Norske Turistforening hvor han tok alle trinnene i utdanningsstigen som turleder, sommer og vinter. I mange år har han ledet turer i forskjellige norske fjellområder for DNT Oslo og Omegn, og dette er fortsatt en viktig aktivitet for ham. Han har stor interesse for kart og navigering, og har i mange år holdt kurs i dette og bruk av GPS for DNT Oslo og Omegn. Han har har tatt flere kurs både i kajakk og kano, en veldig fin måte å oppleve naturen og elementene på.

I de senere år har han vært turleder for Escape Aktiv både i Norge og på andre breddegrader, på både fotturer og kajakkturer. Flott å lede turer i forskjellige fjell- og kystområder, både her hjemme og i utlandet. Det fine med å være turleder er å treffe hyggelige mennesker, oppleve forskjellige kulturer og se nye steder. Gunnar er opptatt av deltakernes ve og vel. Mangt et gnagsår har fått behandling av ham underveis.

Bli med Gunnar på tur

August 2024

September 2024

Oktober 2024

November 2024

Mars 2025