Historisk øy, vill natur og lite skip

Cruise rundt vakre Korsika

Hoteller, restauranter og stuehus langs kysten, Ajaccio, Korsika, Frankrike.

– Dette kan bare bli spektakulært! Vera Sletto, avdelingsleder her i Escape, har vært mye på Korsika og ble vilt begeistret da hun så reiseruten til dette cruiset.

Skipet MV La Belle des Océans tar oss med på et unikt cruise fra Nice ut i Middelhavet og rundt Korsika. Øya er velkjent for mange, men har likevel gått under radaren til de store turiststrømmene. Heldigvis for oss, da får vi mer ro til å utforske og forelske oss i denne ville skjønnheten. Her er det lavendelduftende skoger, spekemat og oster i verdensklasse, eldgamle klippebyer og drømmestrender med fjellandskap i det fjerne.

Delikat, franskinspirert mat om bord

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

skip, trær, hav

MV La Belle des Océans

Rederi: CroisiEurope
Byggeår: 1990 (totalrenovert 2014)
Lengde: 103 m
Antall dekk: 7
Passasjerer: 130

Fasilitetene om bord inkluderer to restauranter (en inne og en ute ved bassenget), salong, bar med dansegulv, resepsjon, treningsrom, skjønnhetssalong, suvenirbutikk og soldekk med basseng. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition.

Utflukter

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. På dette cruiset tilbyr rederiet to utfluktspakker; det er rabatt ved kjøp av hele pakken.

Priser på utflukter for 2025 er ikke klare enda. (15.05.2024)

For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktene samtidig med cruiset eller senest 45 dager før avreise.

Utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris og med forbehold om ledig kapasitet.

Dag 2 Ajaccio og Sanguinaires øyene

Ajaccio

Dag 3 Piana kløftene og Porto

Ajaccio

Kan ikke kjøpes ombord

Dag 4 Byvandring i Bonifacio

Bonifacio

Dag 4 Lavezziøyene naturreservat

Bonifacio

Dag 5 Byrundtur i Porto Vecchio

Porto Vecchio

Dag 6 Cap Corse inkludert lunsj

Bastia

Dag 7 Byrundtur i Calvi

L'ile Rousse

Utflukter

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. På dette cruiset tilbyr rederiet to utfluktspakker; det er rabatt ved kjøp av hele pakken.

Priser på utflukter for 2025 er ikke klare (15.05.2024)

For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktene sammen med cruiset, eller så snart prisene er klare, siste frist for forhåndsbestilling er 45 dager før avreise.

Utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris og med forbehold om ledig kapasitet.

Dag 2 Ajaccio og Sanguinaires øyene

Ajaccio

Dag 3 Napoleons hus

Ajaccio

Dag 3 Strandtur med bademuligheter på Mare E Sol eller Capo Di Feno

Ajaccio

Dag 4 Lokale spesialiteter, likør og andre smakfulle produkter

Bonifacio

Dag 5 Picnic og badetur til Palombaggia Beach

Porto Vecchio

Dag 6 Cap Corse inkludert lunsj

Bastia

Dag 7 Bodri eller Ghunchitu stranden

l'ile Rousse

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Oslo-Nice t/r (pris på fly fra andre byer på forespørsel)
  • Flyskatter og havneavgifter
  • Syv netters cruise i utvendig lugar
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og viner fra vinlisten)
  • Transport mellom flyplass og skip
  • Norsk reiseleder med fra Oslo

Dette er ikke inkludert

  • Utfluktspakke
  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS

Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og blir satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Cruise passer godt for bevegelseshemmede. Vi vil allikevel informere at ilandstigning med småbåter kan forekomme, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene.

Lignende turer