New Orleans Jazz & Heritage Festival med Celebrity Equinox

Cruise til New Orleans og Mexico med jazzfestival

Bourbon Streets nattliv.

Dette er virkelig en liten perle av et cruise i USA og Karibien for deg som liker jazz, «southern hospitality» og karibiske rytmer.

Skipet ankommer New Orleans på åpningsdagen av New Orleans Jazz & Heritage Festival, og ligger hele tre dager her, slik at du virkelig kan suge til deg atmosfæren og stemningen denne festivalen har å by på. Dette er et musikalsk og gastronomisk bonanza som årlig arrangeres for å hylle kultur, mat og musikk fra hele Louisiana. I tillegg besøker vi fargerike Key West, som er USAs sørligste punkt, Bahamas og to steder i Mexico.

På denne seilingen får du en flott kombinasjon av karibiske øyer og fastland. Du kan bli med på utflukter, oppleve stedene på egenhånd eller bare nyte varmen og den spesielle karibiske følelsen langs bassengkanten om bord.

Drikkepakke (på vinduslugar eller bedre)

Escapes populære reiseleder Unni Forberg med på hele turen

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

13 frokoster, 12 lunsjer og 13 middager inkludert

Lignende turer