Seil på Seinen fra Honfleur til Paris

Elvecruise på Seinen med Normandie og Paris

Seine i Paris med Eiffeltårnet i soloppgangstid

Tenk deg følelsen av å sitte på flyet til Paris og vite at den neste uka skal du ikke bare få tilbringe tid på brede boulevarder og stemningsfulle Paris-kafeer, du skal også få bli med på en nydelig seilas ut til Normandie-kysten.

Vi skal følge i fotsporene til Van Gogh, Cezanne og Gaugin, besøke idylliske landsbyer i Normandie, trekke inn sjøluften ved kysten i Le Havre og la deg sjarmere i senk av havnebyen Honfleur.


Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat ombord

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Skipet

Elvecruiseskipet MS Renoir som seiler i solen på Seinen

Rangert 4plus stjerner

MS Renoir

Rederi CroisiEurope
Byggeår
1999 (totalrenovert 2018)
Lengde
110 m
Antall dekk 2
Passasjerer
151

Delikat skip med restaurant, salong med bar og dansegulv samt soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, fransk­inspirerte kjøkken. Wi-Fi i salongen og resepsjonen. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en smal dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Utflukter

Utfluktspakke

Kr 3 400,- per person

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. De forhåndsbestilte utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris (se priser over) og med forbehold om ledig kapasitet.

Dag 2 Byvandring i Honfleur

Honfleur

€ 26

Dag 2 Blomsterkysten med badebyene Trouville og Deauville

Honfleur

€ 72

Dag 3 Byvandring i Rouen

Rouen

€ 24

Dag 3 Klosterveien

Duclair

€ 66

Dag 4 Claude Monets hager

Melun

€ 53

Dag 5 Byrundtur i Paris

Paris

€ 52

Dag 6 Fontainebleu slott

Paris

€ 94

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Norge–Paris t/r
  • Flyskatter og havneavgifter
  • Transport mellom flyplass og skip
  • Seks netters cruise i utvendig lugar
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og vin fra vinlisten)
  • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

  • Utflukter (pakke med sju utflukter kan kjøpes på forhånd)
  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS

Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og blir satt stor pris på.


VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer