Elvecruise på Seinen fra Honfleur til Paris

Normandie og Paris

Seine i Paris med Eiffeltårnet i soloppgangstid

Tenk deg følelsen av å sitte på flyet til Paris og vite at den neste uka skal du ikke bare få tilbringe tid på brede boulevarder og stemningsfulle Paris-kafeer, du skal også få bli med på en nydelig seilas ut til Normandie-kysten.

Vi skal følge i fotsporene til Van Gogh, Cezanne og Gaugin, besøke idylliske landsbyer i Normandie, trekke inn sjøluften ved kysten i Le Havre og la deg sjarmere i senk av havnebyen Honfleur.

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat ombord

Høydepunkter

Seilingsrute

Avreiser

01.05.2022
7 dager

Ledige plasser

Fra kr 19.980,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Anne Marthe Barfod

Skip: MS Renoir

20.05.2022
7 dager

Ledige plasser

Fra kr 19.480,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Anne Marthe Barfod

Skip: MS Renoir

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Skipet

Elvecruiseskipet MS Renoir som seiler i solen på Seinen

Rangert 4plus stjerner

MS Renoir

Rederi CroisiEurope
Byggeår
1999 (totalrenovert 2018)
Lengde
110 m
Antall dekk 2
Passasjerer
151

Delikat skip med restaurant, salong med bar og dansegulv samt soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, fransk­inspirerte kjøkken. Wi-Fi i salongen og resepsjonen. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en smal dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Utflukter

Utfluktspakke

Kr 3 400,- per person

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. De forhåndsbestilte utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris (se priser over) og med forbehold om ledig kapasitet.

Dag 2 Byvandring i Honfleur

Honfleur

€ 26

Dag 2 Blomsterkysten med badebyene Trouville og Deauville

Honfleur

€ 72

Dag 3 Byvandring i Rouen

Rouen

€ 24

Dag 3 Klosterveien

Duclair

€ 66

Dag 4 Claude Monets hager

Melun

€ 53

Dag 6 Fontainebleu slott

Paris

€ 94

Dag 5 Byrundtur i Paris

Paris

€ 52

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Norge–Paris t/r
  • Flyskatter og havneavgifter
  • Transport mellom flyplass og skip
  • Seks netters cruise i utvendig lugar
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og vin fra vinlisten)
  • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

  • Utflukter (pakke med sju utflukter kan kjøpes på forhånd)
  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS

Tips er frivillig, men også en viktig del av inntektene til de ansatte. Rederiets anbefaling er totalt cirka EUR 45 pr. person til besetningen om bord. I tillegg er det vanlig å tipse cirka én euro hver til lokale guider og sjåfører på utfluktene.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer