På oppdagelsesferd i Bengalbukten i påsken

Elvecruise fra India til Bangladesh

Om vi virkelig har en sjelden reise på programmet, så er det denne! Det er nemlig 80 år siden sist det var mulig å reise med et passasjerskip mellom India og Bangladesh.

Elvecruiset tar deg med på et 12 dagers eventyr gjennom Gangesdeltaet og Sundarbans, fra Kolkata i India til Dhaka i Bangladesh. Vi skal seile gjennom frodig landskap med verdens største mangroveskog, besøke historiske kolonibyer og se dagliglivet langs elven. Dessuten er det ingen andre steder i verden det bor flere tigre enn her, så sjansen for å få se en bengalsk tiger er absolutt til stede.

Skipet er helt nytt – og veldig lekkert, med 18 flotte suiter, spa og enestående service.

NYHET

Helt nytt og delikat skip

Helpensjon og alle utflukter inkludert

Påsketur!

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Kolkata - Dhaka

Program

11 frokoster, 12 lunsjer og 11 middager inkludert

Helt nytt og lekkert skip

180228 exterior view2

Rangert 5 stjerner

RV Ganga Vilas

Rederi Heritage River Journeys
Byggeår 2022
Antall dekk
2
Antall lugarer
18

RV Ganga Vilas er et helt nytt og delikat skip.

Blant fasilitetene om bord på skipet finner du en innendørs lounge med store utsiktsvinduer, bar og aircondition, et lite trimrom, SPA – og ikke minst et stort soldekk som innbyr til å slappe av og nyte utsikten.
Restauranten om bord byr på internasjonale og lokale retter av høy kvalitet. Til frokost og lunsj byr vi på rikholdig buffèt. Middagene er à-la-carte og serveres ved bordet.

Skipet er ikke ferdig bygget. Alle illustrasjonsbilder/tegninger av skipet er derfor gitt med forbehold om avvik/endringer.

Suite

RV Ganga Vilas har 18 like suiter/lugarer, fordelt på to dekk.
Alle suitene er 25 m² og er smakfullt innredet i delikate farger.
Suitene har alle tenkelige fasiliteter. Hele ytterveggen er et stort vindu som delvis kan åpnes, såkalt fransk balkong. Det er sittegruppe og et romslig bad med dusj på alle suitene. Og selvsagt aircondition, LED-TV, safe, og minibar. På alle suitene er det to senger, som kan settes sammen til en stor dobbeltseng.

Skipet har ikke enkeltlugarer, men vi tilbyr dobbeltlugar til bruk alene mot tillegg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Flyreise Oslo-Kolkata/Dhaka-Oslo med Emirates
 • 11 netters cruise i utvendig suite/lugar på RV Ganga Vilas
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag) om bord på RV Ganga Vilas
 • Lokalt mineralvann og te/kaffe om bord på RV Ganga Vilas
 • Velkomstcocktail på RV Ganga Vilas
 • Lunsj i Dhaka hjemreisedagen
 • Alle utflukter beskrevet i programmet
 • All transport beskrevet i programmet
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Lokale engelsktalende guider
 • Dyktig, norsk reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

 • Drikkevarer (utover det som er nevnt over)
 • Visum til India (pt. USD 20) og Bangladesh (pt. USD 50)
 • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører (anbefalt totalt kr 1000 pr. reisende)
 • Personlige utgifter
 • Evt. tillegg for businessklasse på flyreisen med Emirates (kr 22 500 pr. person)
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS
Tips er frivillig, men også forventet fra mannskapet om bord på skipet, samt lokale guider og sjåfører. På denne turen bør du beregne totalt cirka kr 1000 pr. reisende, som betales i lokal valuta. Mer informasjon om dette får du i avreisepapirene, samt av vår reiseleder ved ankomst India.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet. På utfluktene er det ofte mye gåing, og India/Bangladesh har ikke alle bekvemmeligheter vi er vant med her i Norge.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

FORLENGE REISEN?
Denne reisen går med rutefly og kan utvides dersom du ønsker å oppleve mer på egenhånd etter cruiset. Har du lenge drømt om å se Taj Mahal? Eller kan vi friste med en badeferie i Goa eller på Maldivene? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!