Vietnam, Kambodsja, Myanmar, Laos, Afrika

Eksotiske elvecruise

En kvinnelig asparadanser i Angkor Wat, Kambodsja.

Et eksotisk elvecruise kan være å gli nedover Mekong på en orientalsk drøm av et elvecruiseskip. Det kan også være en flytende opplevelsesreise i Myanmar, synet av elefanter som slukker tørsten langs Chobe-elven i Afrika, eller å føle på historiens tusenårige sus mens du seiler på Nilen.

Vi har knyttet oss til flere rederier som har de lekreste skip, og cruisene byr på innholdsrike opplevelser hvor du kommer tett på lokalsamfunn, flott natur og store severdigheter. Er du nysgjerrig på fremmede kulturer, et annerledes dyreliv og har lyst til å møte gjestfrie mennesker, kan vi anbefale et eksotisk elvecruise på det varmeste.

Ny til eksotiske elvecruise?

Se Geir og Cecilie sin presentasjon av vårt elvecruise på Mekong:

Reisekalender

Oktober 2022

November 2022

Februar 2023

Mars 2023

November 2023

I Asia kan du møte menneskene langs Mekongelven, utforsk fantastiske Angkor Wat i Kambodsja, seile gjennom vakkert landskap i Laos og la deg forføre av fargene i India. I Afrika venter et smilende folk og fantastisk dyreliv.

På alle reisene under er det meste av opplevelser, førsteklasses skip og hoteller, stort sett helpensjon – og alltid dyktig norsk reiseleder – inkludert.