Naturskjønne fotturer, vakre badekulper og pittoreske landsbyer

Korsika fra fjell til hav

Landsby med fjell i bakgrunnen, Korsika.

Drømmer du om å oppleve en spennende blanding av flotte fotturer, krystallklart vann og pittoreske landsbyer? På denne aktive ferien kommer du tett på det aller beste Korsika har å by på. Selv om Korsika er en fransk øy, har den også en spennende touch av Italia. Her får du med andre ord både i pose og sekk!

Vi vandrer fra Corte, selve «hjertet» av øya både hva beliggenhet og historie angår, og helt ned til Middelhavet, ved den vakre Gulf of Porto. Fotturen tar oss gjennom Niolu-regionen med sine små landsbyer, enkelte steder krysser vi innom GR20.

Overnattingsstedene våre er små og hyggelige hoteller, og vi har bagasjetransport alle dager. Det blir mange muligheter til å smake Korsikas lokale produkter som spekepølser og oster. Gode korsikanske viner og det lokale ølet Pietra er også vel verdt å prøve!

Småbyene Porto, Evisa og Corte

Mye inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 5 lunsjer og 5 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Flyreise t/r Oslo Lufthavn – Bastia med Lufthansa
  • All transport iht. program
  • 7 overnattinger på hoteller 2**/3***
  • Bagasjetransport alle dager ved bytte av hotell
  • Alle frokoster, 5 lunsjbokser og 5 middager
  • Fransk og engelsktalende, lokal fjellguide på fotturene
  • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikke til måltidene
  • Tips til fjellguide og annet

Vanskelighetsgrad: Krevende Dette er en flott tur for deg som er fjellvant og i god "hytte-til-hytte-form" samt liker å være ute på tur hele dagen. Stiene er vanligvis gode, men det er også partier med ulendt/steinete terreng så man må vite hvor man setter foten. Vi holder et greit tempo, men det er en del opp- og nedstigninger og flere lange dagsetapper. Dagsetappene (gåtid) er i gjennomsnitt 6-7 timer, se dagsprogrammet.

Frokostene: På Korsika tilbys typisk fransk frokost bestående av brød, syltetøy, kaffe, te, juice. Hvis man ønsker noe i tillegg, anbefales at man tar med små engangsbokser med leverpostei, makrell-i-tomat, spekepølse, knekkebrød eller liknende for å supplere.

Overnatting:
Hotel de la Paix, Corte
Hotel Acquaviva, Calacuccia

Hotel Castel di Vergio

Hotel Scopa Rossa, Evisa

Hotel Costa Rossa, Porto
Best Western Montecristo, Bastia

Lignende turer