Tre nasjonalparker på fem dager - og moskussafari

Tour de Dovre på sykkel

Vi skal på utkikk etter moskus!

Tour de Dovre er omtalt som en av Norges vakreste sykkelturer, og endelig kan vi lansere den som en nyhet her i Escape Travel. Tour de Dovre er en sykkelrute som går mellom Dombås, Hjerkinn, Folldal, Grimsdalen og Dovre, og krysser dermed gjennom de tre nasjonalparkene Dovrefjell-Sunndalsfjella, Rondane og Dovre. Bli med på en femdagers tur gjennom fantastisk landskap, og la deg imponere av noen av de vakreste områdene Norge har å by på. Høye fjell, vide daler, vakre setre – og moskus. Denne turen har alt!

Høydepunkter

Avreiser

18.08.2021
5 dager

Ledige plasser

Fra kr 10.790,-

Program

4 frokoster og 4 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • 4 netters overnatting
 • Alle måltider – middag (3-retters eller buffet), frokost og nistepakke
 • Moskussafari
 • Bagasjetransport
 • Guide
 • Sykkelleie

Dette er ikke inkludert

 • Reisen til/fra Toftemo
 • Enkeltromstillegg
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltidene
 • Oppgradering til elsykkel

Dagsetappene på turen er lange og det er mye stigning underveis på turen (spesielt på dag 2 fra Dovre til Hjerkinn), det er derfor viktig at man er i god form og er vant til å være på tur. Sykkelturen er ikke teknisk krevende, vi sykler stort sett på gode grusveier. Dagsprogrammet kan bli endret i henhold til værforhold og eventuelt andre forhold som er utenfor arrangørens kontroll.

Reise

På denne reisen kommer du deg til og fra startstedet selv. Vær oppmerksom på at det er den reisendes ansvar å møte på avtalt sted og til avtalt tid for videre transport og/eller program med gruppen. Eventuelle forsinkelser eller uteblivelse fra kundens side gir ikke rett til prisavslag eller erstatning for tapt arrangement, det være seg for hele eller deler av programmet.

Parkering

Hvis du ankommer med egen bil kan denne stå parkert på Toftemo gjennom hele turen. Reisen starter og avsluttes ved Toftemo.

Bagasje

Bagasjen blir transportert mellom overnattingsstedene, og er inkludert i prisen. Ta med deg en dagstursekk som rommer det du trenger ila. dagen.

Oppgradering til elektrisk sykkel

Vi tilbyr også elektriske sykler på denne turen. Oppgradering til elsykkel koster 800 NOK, og må hukes av som tilvalg når du bestiller turen.

Krav til deltakerne

Deltakelse foregår på eget ansvar. Dette elementet er mer fremtredende på en sykkeltur enn på de fleste pakkereiser. Det er deltakers ansvar å sjekke med sin lege om man er i god nok form/har god nok helse til å delta på reisen. Det vises for øvrig til informasjon om vanskelighetsgrad for hver tur. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til dette.

Smittevern

Antall deltakere vil bli hensyntatt ut fra myndighetenes pålegg på tidspunkt for gjennomføring. Dersom lovlig gruppestørrelse blir mindre enn antall påmeldte, vil påmeldingsdato være avgjørende. Under gjennomføringen av turen vil vi følge myndighetens retningslinjer for å unngå smitte av koronavirus.

Forbehold

Prisen er basert på minimum 8 deltakere. Skulle det bli færre deltakere, forbeholder vi oss retten til å annullere turen eller øke prisen noe. Beskjed om dette vil bli gitt innen 20 dager før avreise. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, endringer i program samt justering av pris som følge av økning i skatter og avgifter og uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. Dersom dette skulle bli nødvendig, vil faktura bli tilsendt senest 20 dager før avreise. Vi gjør oppmerksom på at dagsprogrammet kan endres etter værforhold.

Når du melder deg på denne reisen, bekrefter du at du har lest og akseptert betingelsene som fremkommer over, i programmet samt våre generelle reisebetingelser.

Lignende turer