Wenche Hvattum

Portrett av kvinne.
Vingårder og landskap rundt Douro-elven, Portugal

Wenche har brukt hele livet på å finne, skape og formidle gode opplevelser både som reiseleder, turprodusent, næringsutvikler og vertskap på egen vingård.

– Jeg var så heldig å havne i reiselivet allerede som 19-åring da jeg fikk min første ordentlige jobb hos Saga Solreiser. Verden åpnet seg, det var en stor opplevelse for en enkel jente fra Gudbrandsdalen, sier Wenche.

Wenche er alltid på jakt etter ny kunnskap og har tatt utdanning etter hvert som behovet og mulighetene har meldt seg. Det har blitt studier innen litteratur, journalistikk, økonomi, bedriftsutvikling, kultur, styrearbeid og innovasjon. Etter mange spennende år i reisebyrå og turproduksjon tok hun i 1994 skrittet over til bedriftsrådgiving og næringsutvikling, og har siden hjulpet mange bedrifter og gründere med å utvikle seg og skape nye produkter.

Sammen med mannen Joar skapte og drev hun i flere år verdens nordligste vingård, et lite opplevelseseventyr i Telemark med mat og vin, kunstgalleri og særegen overnatting. Hun er opptatt av sanselige opplevelser og lokal matkultur, er glad i mennesker og trives aller best når alle har det bra. Gjerne samlet rundt et bord!

Bli med Wenche på tur

April 2024

Mai 2024

MS Amadeus Brilliant på Donau

5* gjennom Europa på tre elver – Rhinen, Main og Donau

Avreise 09.05.2024 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 41.980,-

Cruise med et lekkert førsteklasseskip gjennom Europa, hele veien fra Amsterdam til Budapest. En kombinasjon av sjarmerende små byer og levende hovedsteder langs elven byr på store opplevelser. Seilasen gjennom den vakre Wachaudalen er helt unik.

 • Portrett av kvinne.

  Wenche Hvattum
  Reiseleder

14 netters cruise // Nytt og lekkert skip (2023) // Vin til middag er inkludert

NYHET
MS Amadeus Elegant Rhen

5* elvecruise på Rhinen og Main – fra Amsterdam til Nürnburg

Avreise 09.05.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 19.980,-

Cruise med et lekkert førsteklasseskip fra Amsterdam til Nürnburg. En kombinasjon av sjarmerende små byer og levende hovedsteder langs elven byr på store opplevelser.

 • Portrett av kvinne.

  Wenche Hvattum
  Reiseleder

Nytt og lekkert skip (2023) // Drikke til middag inkludert

NYHET
Panoramautsikt over den vakre Wachau-dalen med den historiske byen Dürnstein. Dürnstein og den berømte Donau-elven i vakkert gyllent kveldslys ved solnedgang, Nedre Østerrike-regionen, Østerrike

5* elvecruise på Donau – fra Nürnberg til Budapest

Avreise 16.05.2024 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 21.980,-

Cruise med et lekkert førsteklasseskip fra Nürnberg til Budapest. Seilasen gjennom den vakre Wachaudalen er helt unik. En kombinasjon av sjarmerende små byer og levende hovedsteder langs elven byr på store opplevelser.

 • Portrett av kvinne.

  Wenche Hvattum
  Reiseleder

Nytt og lekkert skip (2023) // Main-Donau-kanalen // Drikke til middag inkludert

Cochem en by ved Mosel-elven

Elvecruise på Rhinen og Mosel – et frodig eventyr

Avreise 27.05.2024 / 8 dager / fra Bergen, Oslo Lufthavn, Stavanger, Trondheim Værnes

Ledige plasser

Priser fra 20.980,-

Dette elvecruiset tar oss med til frodige Rhindalen og Moseldalen. Vi besøker kanalbyen Amsterdam og vakre Strasbourg, samt vinbyen Rüdesheim og flere historiske tyske byer. Det blir også tid til å nyte gode måltider og livet om bord på vårt hyggelige elvecruiseskip.

 • Portrett av kvinne.

  Wenche Hvattum
  Reiseleder

 • Sylvia roland2 1

  Sylvia Roland
  Reiseleder

Tre utflukter inkludert // Seilas gjennom tre land

August 2024

September 2024

November 2024