Førsteklasses skip

MS VIVA One

Eksteriørbilde MS Viva One

Dette er et skip hvor mat og drikke er inkludert i lugarprisen, fasilitetene om bord inkluderer hovedrestauranten Riverside med fleksible spisetider og fritt valg av seter, samt Viva's Bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter til middag, maten om bord er delikat og fristende. En gang pr. seiling tilbys også Afternoon-tea med søte fristelser, nytrukket te og musserende vin. På skipet er det også lekker salong med bar og dansegulv. Les mer om skipet lenger ned på siden.

Velkommen om bord på MS Viva One

Viva One

Rangert 5 stjerner

MS Viva One

Rederi Viva Cruises
Byggeår
2022
Lengde
135
Antall dekk
3
Passasjerer
176

Dette er et all inklusive-skip, fasilitetene om bord inkluderer hovedrestauranten Riverside med fleksible spisetider og fritt valg av seter, samt Viva's Bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter til middag, lekker salong med bar og dansegulv, treningsrom med tredemølle, ergometersykkel og ellipsemaskin, velværeområde med dampbad og infrarød badstue, gratis utleie av sykler (16 stk.) samt soldekk med et lite basseng.

Maten om bord er delikat og fristende. En gang pr. seiling tilbys også Afternoon-tea med søte fristelser, nytrukket te og musserende vin.

Heis mellom Ruby og Diamond deck. Wi-Fi er tilgjengelig på skipet men dekningen kan være varierende. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, toalettartikler fra Rituals eller lign., velkomstflaske med musserende vin på lugaren, inkludert minibar som fylles hver dag, gjenbruks-flaske på rommet, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre- og mellomdekk har fransk balkong. Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Det er også mulighet for bestilling av spa-behandlinger om bord (tillegg i prisen), dette anbefales å gjøre så tidlig som mulig om bord på skipet, da det gjerne fylles opp i løpet av seilingen.

Lugarene om bord på MS Viva One

Viva one balcony suite 2

Balkong suite

Balkong suitene er plassert på øvre dekk (25 m²)og har balkong (ca. 2 m²) med to stoler.

Fasiliteter for øvrig er: Sittegruppe, garderobe, to senger som kan settes sammen til en dobbelt, flatskjerm, klimaanlegg, intern telefon, safe, minibar(fylles daglig), musserende vin på rommet ved innsjekk, Nespresso® kaffemaskin, lekkert bad med dusj/WC og hårføner, baderomsprodukter fra RITUALS® eller lignende. Spa-badekåper og slippers. Wifi på rommet, enkel bagasjeoppbevaring under sengen.

Junior Suite

Junior suitene er plassert fremst på midtdekk (19 m²) og har fransk balkong.

Fasiliteter for øvrig er: Sittegruppe, garderobe, to senger som kan settes sammen til en dobbelt, flatskjerm, klimaanlegg, intern telefon, safe, minibar(fylles daglig), musserende vin på rommet ved innsjekk, Nespresso® kaffemaskin, lekkert bad med dusj/WC og hårføner, baderomsprodukter fra RITUALS® eller lignende. Wifi på rommet, enkel oppbevaring for bagasje under sengen.

Viva One

Lugar på øvre- og midtdekk

Lugarene på øvre- og midtdekk (16 m²) har fransk balkong.

Fasiliteter for øvrig er: Sittegruppe, garderobe, to senger som kan settes sammen til en dobbelt, flatskjerm, klimaanlegg, intern telefon, safe, minibar(fylles daglig), musserende vin på rommet ved innsjekk, Nespresso® kaffemaskin, lekkert bad med dusj/WC og hårføner, baderomsprodukter fra RITUALS® eller lignende. Wifi på rommet, enkel bagasjeoppbevaring under sengen.

Lugar nedre dekk

Lugarene på nedre dekk (16 m²) har små vinduer som ikke kan åpnes.

Fasiliteter for øvrig er: Sittegruppe, garderobe, to senger som kan settes sammen til en dobbelt, flatskjerm, klimaanlegg, intern telefon, safe, minibar(fylles daglig), musserende vin på rommet ved innsjekk, Nespresso® kaffemaskin, lekkert bad med dusj/WC og hårføner, baderomsprodukter fra RITUALS® eller lignende. Wifi på rommet, enkel bagasjeoppbevaring under sengen.

Reisekalender

August 2024

April 2025

Mai 2025

Juni 2025

August 2025