Mat og drikke er inkludert Ny seilingsrute!

5* Blomstercruise – Med det beste av Holland og Belgia

Parker med flerfargede tulipaner, påskeliljer og druehyacinter langs et tjern. Beliggenheten er Keukenhof-hagen, Nederland.

På dette blomstercruiset opplever du det beste av Holland og Belgia når våren er på sitt fineste. Vi starter i Düsseldorf og seiler videre til Amsterdam, hvor vi får muligheten til å se tulipanblomstring og mange nydelige varianter i blomsterparken Keukenhof (inkludert). Vi seiler også innom historie- og innholdsrike byer som Hoorn, Rotterdam, Brussel, Antwerpen og Nijmegen. Dette er en ny og spennede seiligsrute for vårt blomstercruise, hvor vi også får med oss blant annet smakinger, byrundturer, historie og mye flott arkitektur.

Strekningen byr på flotte omgivelser, sluser, hyggelige byer og ikke minst mulighet for fine utflukter. Dette kommer i tillegg til nydelig mat og drikke på skipet vi seiler med.

MS Viva One, er et av de nye skipene vi med glede presenterer. Et 5* skip med moderne og smakfullt interiør og førsteklasses service. På elvecruisene med MS Viva One er også mat og drikke inkludert på hele seilingen, sammen med minbar og kaffemaskin på rommet.

Norsk reiseleder

Keukenhof inkludert i prisen

Nytt skip fra 2022

Avreiser

 • 30.04.2025
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 29.900,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Skip: MS Viva One

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

Viva One

Rangert 5 stjerner

MS Viva One

Rederi Viva Cruises
Byggeår
2022
Lengde
135
Antall dekk
3
Passasjerer
176

Dette er et all inklusive-skip, fasilitetene om bord inkluderer hovedrestauranten Riverside med fleksible spisetider og fritt valg av seter, samt Viva's Bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter til middag, lekker salong med bar og dansegulv, treningsrom med tredemølle, ergometersykkel og ellipsemaskin, velværeområde med dampbad og infrarød badstue, gratis utleie av sykler (16 stk.) samt soldekk med et lite basseng.

Maten om bord er delikat og fristende. En gang pr. seiling tilbys også Afternoon-tea med søte fristelser, nytrukket te og musserende vin.

Heis mellom Ruby og Diamond deck. Wi-Fi er tilgjengelig på skipet men dekningen kan være varierende. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, toalettartikler fra Rituals eller lign., velkomstflaske med musserende vin på lugaren, inkludert minibar som fylles hver dag, gjenbruks-flaske på rommet, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre- og mellomdekk har fransk balkong. Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Det er også mulighet for bestilling av spa-behandlinger om bord (tillegg i prisen), dette anbefales å gjøre så tidlig som mulig om bord på skipet, da det gjerne fylles opp i løpet av seilingen.

Utflukter

Inkludert utflukt

Dag 2 - Keukenhof, 4,5 t.

Inkludert

Amsterdam

Utfluktspakke 2024

1750,-

Utfluktspakken gjelder for avreise i 2024 og inneholder 5 utflukter og kan bestilles senest 35 dager før avreise.

Utfluktene for 2025 vil bli publisert så fort disse er bekreftet fra rederiet.

Utfluktene kan også kjøpes enkeltvis om bord, til pris oppgitt i EURO og med forbehold om ledig kapasitet.

Utfluktene er med engelsktalende guide.

Med forbehold om endringer fra rederiets side.

Dag 3 - byrundtur, Hoorn

Vi opplever byen til fots

Hoorn

€ 18

Dag 4 - Rotterdam

Spasertur med smaking

Rotterdam

€ 24

Dag 5 - byrundtur Brussel

Vi får se flotte høydepunkt i byen

Brussel

€ 48

Dag 6 - Antwerpen

Byvandring til fots

Antwerpen

€ 38

Dag 7 - Nijmegen

Byrundtur med solcelledrevet tog på hjul med stopp underveis

Nijmegen

€ 15

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Direktefly tur-retur Oslo-Düsseldorf (avreise fra andre byer på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All inclusive om bord (fra middag første dag til frokost siste dag)
 • alkoholfri drikke, vin, øl, drinker, kaffe, te, vann til måltidene og tilgjengelig i barens åpningstider.
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • Utflukt til blomsterparken Keukenhof
 • En servering av Afternoon tea på seilingen
 • Norsk reiseleder med fra Norge
 • Tips til besetning

Dette er ikke inkludert

 • Tips til guider og sjåfører
 • Avbestillings og reiseforsikring
 • Utfluktspakken (se egen info)

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer