Karibien

Havana, Cuba - 23. april 2016: Klassisk amerikansk vintagebil i Havana, Cuba

Paradisøyer, fargerik kultur og karibiske rytmer

På en reise til Karibien kan du blant annet oppleve Arubas kritthvite strender, bade med delfiner i Curacao og utforske undervannslivet i dykkerparadiset Bonaire.

I tillegg til uante strand- og bademuligheter, byr disse 7000 øyene i Det karibiske hav på masse varierte opplevelser i form av fascinerende kultur, eksotisk mat og spennende historie. Blant annet kan du oppleve legendariske Havanna på Cuba, shoppe i livlige Puerto Rico, utforske den frodige naturen på Barbados og la deg forføre av herlige reggaerytmer på fargerike Jamaica.

Med så mange fantastiske destinasjoner å velge mellom, kan et cruise i Karibia være en god løsning for deg som oppleve mest mulig av dette paradisiske øyriket.

Våre turer i Karibien

November 2023

Cruise med reiseleder
Fargerik tropisk fugl i Amazonas.

Cruise i Amazonas og Sør-Amerika med Azamara Quest

Avreise 14.11.2023 / 30 dager

Utsolgt

Priser fra 80.300,-

Frodig jungel, fargesprakende papegøyer og andre eksotiske skapninger, store verdensbyer og ukjente landsbyer - og nydelige sjødager om bord i Azamara Quest. Kaptein Johannes Tysse fra Osterøy loser oss trygt gjennom dette 22 netters eventyrcruiset på Amazonas og langs østkysten av Sør-Amerika.

  • Portrett mann

    Ivar Fernandez Jensen
    Reiseleder, turskredder

Vintage rosa oldtimer bil kjører gjennom gamle Havana Cuba

Cuba på langs

Avreise 25.11.2023 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 44.650,-

Vi skal ta pulsen på Havana, kjøre rundt i gamle amerikanske biler, drikke mojito og gå i Ernest Hemingways fotspor. Vi skal også på en spennende rundreise på denne annerledesøya i Karibien, hvor du får oppleve hverdagsliv og fest, natur og nasjonalparker – vi skal smake sjokolade og sigarer, rom og kaffe, og vi skal også nyte slaraffenliv på stranda. Gled deg til eventyret!

  • Heidi Q Carlsen

    Heidi Quesada Carlsen
    Reiseleder

Alle måltider inkludert // Variert rundreise // Opplev Cubas høydepunkter

Cruise med reiseleder
Livet på cruise med Azamara

Cruise i Karibien med Azamara Onward

Avreise 28.11.2023 / 16 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 38.900,-

Bli med på et fantastisk cruise i det sørlige Karibien som ofte omtales ofte som det «ekte» Karibien. Det nyeste skipet til Azamara ligger klart til ombordstigning og byr på 12 fantastiske cruisedager fylt med prisvinnenede måltider og service, opplevelser som både gleder og varmer samt vårt flytende hjem med kun 650 passasjerer.

Februar 2024