Arkitektur og smaking! Seiling i Tyskland, Nederland og Belgia

5* Elvecruise – Vårlige storbyer i tre land

Syklene soler seg i høstsolen

Livlige storbyer og stemningsfulle småbyer, vårblomstring langs elver og kanaler – og det gode liv om bord i et lekkert 5* elvecruiseskip. Bli med på et mai-cruise gjennom Tyskland, Nederland og Belgia, hvor vi seiler på Rhinen og nederlandske og belgiske kanaler.

Nyt vårsol i byer som Düsseldorf, Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Antwerpen og Nijmegen – og gled deg til hollandsk ost, belgisk øl og sjokolade, og kanskje blir det også en duggfrisk Riesling fra Tyskland? Husk å kjøpe med litt ekstra for å ta med hjem igjen av de gode sakene.

Skipet MS Viva One er et 5* skip, og her er mat og drikke inkludert på hele seilingen, sammen med en rikholdig utvalgt barmeny i salongen, minbar og kaffemaskin på den lekre lugaren.

Norsk reiseleder

Nytt skip fra 2022

Mat og drikke inkludert

Mange store byer underveis

Avreiser

 • 07.05.2025
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 26.000,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

Viva One

Rangert 5 stjerner

MS Viva One

Rederi Viva Cruises
Byggeår
2022
Lengde
135
Antall dekk
3
Passasjerer
176

Dette er et all inklusive-skip, fasilitetene om bord inkluderer hovedrestauranten Riverside med fleksible spisetider og fritt valg av seter, samt Viva's Bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter til middag, lekker salong med bar og dansegulv, treningsrom med tredemølle, ergometersykkel og ellipsemaskin, velværeområde med dampbad og infrarød badstue, gratis utleie av sykler (16 stk.) samt soldekk med et lite basseng.

Maten om bord er delikat og fristende. En gang pr. seiling tilbys også Afternoon-tea med søte fristelser, nytrukket te og musserende vin.

Heis mellom Ruby og Diamond deck. Wi-Fi er tilgjengelig på skipet men dekningen kan være varierende. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, toalettartikler fra Rituals eller lign., velkomstflaske med musserende vin på lugaren, inkludert minibar som fylles hver dag, gjenbruks-flaske på rommet, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre- og mellomdekk har fransk balkong. Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Det er også mulighet for bestilling av spa-behandlinger om bord (tillegg i prisen), dette anbefales å gjøre så tidlig som mulig om bord på skipet, da det gjerne fylles opp i løpet av seilingen.

Utflukter

Utfluktspakke

Ikke bekreftet - kommer når innholdet er klart

Utfluktspakke for 2025 vil inneholde et utvalg utflukter som kan bestilles i forkant. Utfluktene er ikke bekreftet fra rederiet ennå, men vi publiserer innhold og pris for 2025 så fort vi mottar dette fra rederiet. Er du påmeldt denne turen vil du automatisk få tilsendt en epost med informasjon om utfluktene og pris når dette er bekreftet.

Utfluktene er med engelsktalende guide.

Med forbehold om endringer fra rederiets side.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Direktefly tur-retur Oslo-Düsseldorf (avreise fra andre byer på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All inclusive om bord (fra middag første dag til frokost siste dag)
 • alkoholfri drikke, vin, øl, drinker, kaffe, te, vann til måltidene og tilgjengelig i barens åpningstider.
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • Utflukt til blomsterparken Keukenhof
 • En servering av Afternoon tea på seilingen
 • Norsk reiseleder med fra Norge
 • Tips til besetning

Dette er ikke inkludert

 • Tips til guider og sjåfører
 • Avbestillings og reiseforsikring
 • Utfluktspakken (se egen info)

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer