Cruise & flypakke Seil i stil med Azamara Journey

Cruise langs Afrikas kyst fra Cape Town til Lisboa

Fjellandsbyen Sao Vicente, Madeira, Portugal

Bli med på en afrikansk drømmereise! Vi starter helt i sør i nydelige Cape Town med Table Mountain, pingviner, fargerike hus og nydelige Waterfront. Så går vi om bord i boutiqueskipet Azamara Journey og begir oss ut på et tre ukers cruise litt utenom det vanlige. Innimellom opplevelsene kan du senke skuldrene om bord på skipet og oppleve alt boutiquehotellet til sjøs har å by på.

Vi skal se gylne sanddyner i Namibia, møte smilende mennesker i fargerike Ghana, besøke "Vest-Afrikas Paris"Elfenbenskysten, utforske livlige markeder i Gambia, nyte det gode liv på Kanariøyene og beundre blomsterprakten på frodige Madeira – for å nevne noe.

Bak disse beskrivelsene skjuler det seg kanskje ditt livs reise, langs en rute litt utenfor allfarvei. Bli med på eventyr!

Høydepunkter

Reiserute

Avreiser

02.03.2023
24 dager

Få ledige

Fra kr 84.000,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

16 frokoster, 15 lunsjer og 15 middager inkludert

Skip og lugarkategorier

Livet om bord på Azamara Journey - cruiseskip

Azamara Journey

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 180 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 408
Byggeår/Renovert: 2000/Totalrenovert i 2016
Registreringsland: Malta

Azamara Journey ble bygget for Renaissance Cruises som R Six i 2000. I 2003 ble skipet chartret av Pullmantour Cruises og seilte under navnet Blue Star. I 2005 ble hun døpt Blue Dream, og året etter ble hun kjøpt opp av Pullmantour Cruises. I 2007 ble hun et Azamara-skip og det nye navnet ble Azamara Journey.

Om bord kan du velge mellom å spise i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten eller i en av de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Her er det ingen faste bordsettinger og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner er inkludert i cruisets pris til lunsj og middag. Alkoholfrie drikkevarer er også inkludert gjennom hele cruiset.

Om kvelden er det et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Du kan prøve lykken på kasinoet eller slappe av i en av barene. På dagtid holdes foredrag om ulike temaer og det arrangeres kurs. Skipet har også et flott spa med et variert behandlingstilbud. Det finnes også treningsstudio, basseng og boblebad om bord.

Azamara anbefales for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse.

Flåten består av tre skip – Azamara Quest, Azamara Journey og Azamara Pursuit. Alle tre er klassiske, elegante skip som kun tar maksimalt 694 passasjerer, og er klassifisert i det øvre premiumsjiktet.

Ingen andre cruiserederier tilbringer like lang tid i havn som Azamara. Skipene legger ofte til i havner andre større skip ikke kommer til, samt at de kan ligge både en og to netter i samme havn så man i ro og mak kan gå i land når det måtte passe.

Service er gjennomgående høy i alle ledd, fra du kommer om bord til cruisets slutt. Det er én ansatt pr. to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Fly Oslo-Cape Town/ Lisboa-Oslo

Transport: flyplass-Hotel-Skip i Cape Town

1 natt på 4+* hotel i Cape Town

21 netters cruise i valgt lugar på Azamara Journey

Samtlige skatter og avgifter

Forhåndsbetalt tips ombord

Classc All inclusive drikkepakke i alle kategrier

Tranasport fra Skip til flyplass i Lisboa

Dette er ikke inkludert

Alkohol i minibaren ombord

Utflukter i regi av rederiet

Eventuelle visumkostnader i regi av skip eller på forhånd

Vaksiner og visum før avreise

**Eventuelle netter før eller etter cruiset, gi beskjed ved bestilling om dette er ønskelig så hjelper vi dere gjerne!

VISUM:

Visum til Ghana kreves- informasjon fås hos EMBASSY OF THE REPUBLIC OF GHANA, OSLO (ghanaembassyoslo.no)

Angola:

Norske borgere trenger visum for opphold i Angola. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokumenter, visum og vaksinasjonskort er gyldige.

Angolanske myndigheter har lovet generell visumfrihet for norske borgere, men dette er ennå ikke implementert. Foreløpig kan man søke visum både gjennom den angolanske ambassaden i Stockholm og på nett. Det må beregnes noe lenger tid når man søker gjennom ambassaden, da passet må sendes til Stockholm. Om man søker online, vil man få svar i løpet av e-fire dager, samt at man ikke behøver å sende fra seg passet.

Elfenbenskysten:

Det er visumplikt for norske borgere.. Visum kan søkes på det ivorianske konsulatet i Oslo eller ambassaden i København.

For Namibia og Gambia utstedes innreisetilatelse for norske reisende ved ankomst. *Rederiet kan ta en kostnad for å håndtere dette.

VAKSINER:

Gulfebervaksine må fremvises på vaksinasjonskort ved innreiseAlle bør dessuten være vaksinert mot malaria, difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Azamara har open dining, så man kommer og går som man ønsker.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.