Cruise & fly Seil i stil med Azamara Journey

Cruise langs Afrikas kyst fra Cape Town til Lisboa

Fjellandsbyen Sao Vicente, Madeira, Portugal

Bli med på en afrikansk drømmereise! Vi starter helt i sør i nydelige Cape Town med Table Mountain, pingviner, fargerike hus og nydelige Waterfront. Så går vi om bord i boutiqueskipet Azamara Journey og begir oss ut på et tre ukers cruise litt utenom det vanlige. Innimellom opplevelsene kan du senke skuldrene om bord på skipet og oppleve alt boutiquehotellet til sjøs har å by på.

Vi skal se gylne sanddyner i Namibia, møte smilende mennesker i fargerike Ghana, besøke "Vest-Afrikas Paris"Elfenbenskysten, utforske livlige markeder i Gambia, nyte det gode liv på Kanariøyene og beundre blomsterprakten på frodige Madeira – for å nevne noe.

Bak disse beskrivelsene skjuler det seg kanskje ditt livs reise, langs en rute litt utenfor allfarvei. Bli med på eventyr!

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Reiserute

Program

16 frokoster, 15 lunsjer og 15 middager inkludert

Skip og lugarkategorier

Journey2

Azamara Journey

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 180 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 408
Byggeår/Renovert: 2000/2016
Registreringsland: Malta

Azamara Journey ble bygget for Renaissance Cruises som R Six i 2000, før skipet i 2003 ble chartret av Pullmantour Cruises og seilte under navnet Blue Star. I 2005 ble hun døpt Blue Dream, før hun året etter kjøpt opp av Pullmantour Cruises og i 2007 ble Azamara-skip og døpt Azamara Journey.

Nyt fantastiske måltider i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Skipet har også et flott spa med varierte velværebehandlinger, treningsstudio, basseng og boblebad. På dagtid holdes kurs og foredrag om ulike emner knyttet til seilasen.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Fly Oslo-Cape Town/ Lisboa-Oslo

Transport: flyplass-Hotel-Skip i Cape Town

1 natt på 4+* hotel i Cape Town

21 netters cruise i valgt lugar på Azamara Journey

Samtlige skatter og avgifter

Forhåndsbetalt tips ombord

Classc All inclusive drikkepakke i alle kategrier

Tranasport fra Skip til flyplass i Lisboa

Dette er ikke inkludert

Alkohol i minibaren ombord

Utflukter i regi av rederiet

Eventuelle visumkostnader i regi av skip eller på forhånd

Vaksiner og visum før avreise

**Eventuelle netter før eller etter cruiset, gi beskjed ved bestilling om dette er ønskelig så hjelper vi dere gjerne!

VISUM:

Visum til Ghana kreves- informasjon fås hos EMBASSY OF THE REPUBLIC OF GHANA, OSLO (ghanaembassyoslo.no)

Angola:

Norske borgere trenger visum for opphold i Angola. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokumenter, visum og vaksinasjonskort er gyldige.

Angolske myndigheter har lovet generell visumfrihet for norske borgere, men dette er ennå ikke implementert. Foreløpig kan man søke visum både gjennom den angolanske ambassaden i Stockholm og på nett. Det må beregnes noe lenger tid når man søker gjennom ambassaden, da passet må sendes til Stockholm. Om man søker online, vil man få svar i løpet av tre-fire dager, samt at man ikke behøver å sende fra seg passet.

Elfenbenskysten:

Det er visumplikt for norske borgere.. Visum kan søkes på det ivorianske konsulatet i Oslo eller ambassaden i København.

For Namibia og Gambia utstedes innreisetillatelse for norske reisende ved ankomst. *Rederiet kan ta en kostnad for å håndtere dette.

VAKSINER:

Gulfebervaksine må fremvises på vaksinasjonskort ved innreise
Alle bør dessuten være vaksinert mot malaria, difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt.


VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Azamara har open dining, så man kommer og går som man ønsker.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.