Elvecruise gjennom hjertet av Provence

Langhelg på Rhône

Saint Benezet-broen og Palais des Papes i Avignon, Sør-Frankrike

Glad i det gode liv? Bli med på elvecruise på Rhônen med det nyrenoverte og lekre skipet MS Camargue, gjennom et landskap som har inspirert flere av Frankrikes mest kjente malere. Cruiset starter og slutter i Lyon – og på programmet står blant annet romerske byer i Provence, vinsmaking og sjarmerende små landsbyer.

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat ombord

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

4 frokoster, 3 lunsjer og 4 middager inkludert

Utflukter

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. De forhåndsbestilte utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris og med forbehold om ledig kapasitet. Byrundturen i Lyon hjemreisedagen er inkludert.

Utfluktspakke

Kr 2 250,- per person

Dag 2 Camargue med besøk på en ranch

Arles

€ 72

Dag 2 Kveldsvandring i Arles

Arles

€ 22

Dag 3 Byvandring i Avignon med besøk i pavepalasset

Avignon

€ 33

Dag 4 Ardéchekløftene

€ 54

Dag 4 Vercors platået & smaking av Clairette de Die

Viviers

€ 73

Dag 5 Byrundtur i Lyon

Inkludert

Lyon

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Lyon t/r med KLM
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Fire netters cruise i utvendig lugar
 • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
 • Drikkevarer om bord: vann, husets vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og vin fra vinlisten)
 • Byrundtur i Lyon
 • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

 • Utflukter (kan forhåndskjøpes i en pakke til kr 2250 pr. person)
 • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS

Tips er frivillig, men også en viktig del av inntektene til de ansatte. Rederiets anbefaling er totalt cirka EUR 35 pr. person til besetningen om bord. I tillegg er det vanlig å tipse cirka én euro hver til lokale guider og sjåfører på utfluktene.

VIKTIG INFORMASJON

Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer