Med Wien, Bratislava og Budapest Nytt skip: MS VIVA Two

5* Elvecruise på Donau – Tre praktfulle hovedsteder

Den østerrikske parlamentsbygningen med statuen Athena i front i Wien ved soloppgangen

Bli med på en innholdsrik reise, hvor du får oppleve tre praktfulle hovedsteder, små byer, daler og trivelig selskap om bord.

Elvecruiset starter i Wien og vi besøker hovedstedene Bratislava og Budapest, og seiler gjennom den naturskjønne Wachaudalen. Vi skal også innom Krems som regnes som en av de eldste byene i Østerrike. Hva med et besøk til Lentos museum for moderne kunst i Linz eller den godt bevarte gamle bydelen? Bli også kjent med ærverdige Esztergom i Ungarn og nyt yrende byliv og ølsmaking i Bratislava.

På dette elvecruiset er du er om bord på MS VIVA Two som er et lekkert og nybygget skip som matcher flere av de flotte byene vi skal innom. Det er førsteklasses med moderne detaljer og nordisk stil. Her kan du sitte i boblebadet på soldekket, eller ta dampbad og badstue i skipets egen spa-avdeling. Mat og drikke er også inkludert på denne turen, så her er det bare å kose seg.

Velkommen om bord!

Nytt 5* skip

Mat og drikke inkludert

Norsk reiseleder

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Se bilder fra skipet:

Program

7 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

Panoramautsikt over den vakre Wachau-dalen med den historiske byen Dürnstein. Dürnstein og den berømte Donau-elven i vakkert gyllent kveldslys ved solnedgang, Nedre Østerrike-regionen, Østerrike

Den historiske byen Dürnstein i idylliske Wachaudalen

Viva Two

Rangert 5 stjerner

MS VIVA Two

Rederi: VIVA Cruises
Byggeår: 2023
Lengde:
135 m
Antall dekk:
3 – Øvre dekk, midtdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer:
190

Helt nytt førsteklasses all-inklusive skip med fasiliteter som: Tre restauranter, salong med bar og dansegulv, resepsjon, suvenirbutikk. Soldekk med solstoler, utendørs lite bad og liten golfgreen. Det er heis mellom midtdekk og øvre dekk. Sykler er tilgjengelig om bord for utlån (16 stk). Helseavdeling med dampbad og infrarød sauna, treningsstudio med tredemølle, sykkel og vekter. En servering av afternoon tea om bord per seiling. Underholdning om bord.

Lugar:
Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® eller lign. Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin og safe.

Utflukter

Utfluktspakke (kjøpes på forhånd)

NOK 2550,-

Utfluktspakken inneholder 6 utflukter ok kan bestilles inntil 35 dager før avreise.

Utfluktene kan også kjøpes enkeltvis om bord, til pris oppgitt i EUR og med forbehold om ledig kapasitet.

Utfluktene er med engelsktalende guide.

Med forbehold om endringer fra Rederiets side.

Dag 2 Viségrad Castle & Esztergom Basilica & Szenetnedre

Eszergom

€ 44

Dag 3 Budapest byrundtur med St. Stephen's Basilica

Budapest

€ 24

Day 3 Trikk, kultur og smaking

Budapest

€ 33

Dag 4 Bratislava byrundtur med smaking

Bratislava

€ 28

Dag 5 Sjarmerende Wachau med smaking av lokale aprikosprodukter

Krems

€ 55

Dag 6 Byrundtur i Linz og smaking av Linzer Torte

Linz

€ 32

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Wien t/r (pris på fly fra andre byer i Norge på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All inclusive om bord (fra middag første dag til frokost siste dag)
 • Drikke: Alkoholfritt, vin, øl, drinker, kaffe, te, vann til måltidene og også tilgjengelig i barens åpningstider.
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • Nespresso kaffemaskin på lugaren
 • Tips til besetning
 • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

 • Utflukter (se egen info)
 • Tips til lokale guider og sjåfører
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederier tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer