Topptur i nord – et natureventyr!

Eventyrlig fjelltur i Lofoten og Vesterålen, lesertur med Stavanger Aftenblad

Reine Village, Lofoten, Norge

Du trenger slett ikke reise verden rundt for den mest spektakulære naturen. Lofoten har alt du kan drømme om! Ville, taggete fjell, lune viker og dype fjorder venter oss i Lofoten og Vesterålen. Idylliske røde rorbuer i vannkanten, lukt av tørrfisk og ramsalt sjø – ikke rart folk kommer fra hele verden for å oppleve dette!

Vi vandrer på topper rundt Svolvær, besøker Henningsvær og Galleri Lofoten Hus som huser bilder av mange kjente kunstnere. Vi skal også overnatte i Nyksund, som på 1900-tallet var det nest største fiskeværet i Vesterålen. Etter krigen startet fraflyttingen, og på 70-tallet var fiskeværet blitt til en liten spøkelsesby. De siste tiårene er det imidlertid blitt nytt liv i Nyksund, og det er blitt populært blant kunstnere.

Avslutningen på turen blir kronen på verket, nemlig «Dronningruta», som går mellom Nyksund og Stø. Vi overnatter på hotell, og turene går med dag­stursekk.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Program

6 frokoster, 4 lunsjer og 6 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Stavanger – Bodø – Svolvær med SAS-Widerøe
  • Fly Evenes – Oslo – Stavanger med SAS
  • 6 overnattinger med frokost og middag
  • 4 nistepakker
  • All busstransport i Lofoten og Vesterålen
  • Entre Galleri Lofotens Hus
  • Lokale guider og turleder Mette Helen Østerhus

Dette er ikke inkludert

  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer herunder reise- og avbetillingsforsikring

KRAV TIL DELTAKERNE

Deltakelse foregår på eget ansvar. Dette elementet er mer fremtredende på en fottur enn på de fleste pakkereiser. Det er deltakers ansvar å sjekke med sin lege om man er i god nok form/har god nok helse til å delta på reisen. Det vises for øvrig til informasjon om vanskelighetsgrad for hver tur. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til dette.

FORBEHOLD Prisen er basert på minimum 18 deltakere. Se forøvrig våre reisebetingelser.

TURFAKTA

Måltider. Er du vegetarianer eller har matintoleranser det må tas hensyn til, må dette oppgis ved påmelding.

Lignende turer