Georgia – vinens vugge

/ En reise i 8000 år gammel vintradisjon sammen med vinkjenner Geir Salvesen

Georgia er en diamant i hjertet av Kaukasus, et uoppdaget skattkammer og blant verdens eldste sivilisasjoner. For deg som er glad i vin, er Georgia et paradis.  Georgia har eldgamle vintradisjoner, men det er også landet der det virkelig skjer noe! Her er det en rivende utvikling med nye, spennende vinprodusenter, så dette er virkelig et levende vinland med dype røtter.

Gled deg til:

  • Hovedstaden Tbilisi – et knutepunkt på den gamle Silkeveien og en fascinerende smeltedigel, som en kopp Istanbul, en spiseskje Praha, tre desiliter Paris og en knivsodd Isfahan
  • Kakheti – hjertet i georgisk vintradisjon og området hvor mange av de georgiske eventyrene stammer fra
  • Besøk hos flere vinprodusenter med vinsmaking
  • Mtskheta – den historiske hovedstaden
  • Lær om den unike måten å lage vin på som, som har overlevd i over 8000 år
  • Fantastiske måltider – georgierne er kjent for sitt fremragende kjøkken

For å gå i dybden på georgisk vin har vi med oss vinkjenner Geir Salvesen. Han lot seg imponere av Georgias viner da han besøkte landet i fjor, og nå kan du være blant de første som får være med ham tilbake for å smake på disse edle vinene.

Vi har også utmerket reisefølge for virkelig å få utforske dette myteomspunnede landet. Reiseleder Svend Waage har bodd i Georgia i over 15 år, og han tar oss med både inn i historien og dagliglivet til dette gjestfrie folket.

Last ned reiseprogram
Reiseleder
Svend Waage
Foredragsholder
Geir Salvesen

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger