Storbyer og karibiske paradis med Celebrity Millennium

Jule- og nyttårscruise gjennom Panamakanalen

Sandsttand og palmer

Bli med og ta «snarveien» mellom Stillehavet og Atlanterhavet gjennom Panamakanalen – her venter det så mange opplevelser på hver side av kanalen at du må sette inn flere sider i minneboka. Du kommer ikke til å savne juleribba og hvit jul - vi lover!

Vi starter på USAs vestkyst og får med oss et par dager i Los Angeles, så mønstrer vi på Celebrity Millennium og seiler langs kysten til San Diego, Puerto Vallarta og Guatemala før vi passerer gjennom Panamakanalen til Colon og besøker den kulturhistoriske verdensarvbyen Cartagena før ferden fortsetter til Fort Lauderdale.

Ønsker du deg paradisstrender med palmesus til jul, får du det oppfylt. Eller hva med frodig regnskog, skvaldrende papegøyer og rampete apekatter? Vandre rundt i solfylte byer med sukkertøyfargede hus, utforsk den mystiske mayakulturen, og ikke minst se et av verdens mest imponerende ingeniørprosjekter - Panamakanalen - på nært hold. Selvsagt blir det også luksusliv, slaraffenliv, eller et aktivt liv om bord i Celebrity Millennium, alt etter hva du ønsker. Velkommen til en annerledes jul!


Drikkepakke og internett inkludert om bord

Historiske Panamakanalen

Storby, historie, kultur, sol og bad

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

15 frokoster, 13 lunsjer og 13 middager inkludert

Skip og reiserute

Millenium1

Celebrity Milennium

Tonnasje: 91.000
Lengde: 294 meter
Passasjerkapasitet: 1950
Mannskap: 999
Byggeår/Renovert: 1999/ 2019
Registreringsland: Malta

Celebrity Milennium tilhører Celebrity Cruises' Millennium-klasse, som også består av skipene Celebrity Infinity, Celebrity Constellation og Celebrity Summit. Celebrity Milennium er et mellomstort og moderne skip, men har samtidig et klassisk preg over seg med sine intime og elegante detaljer. Interiøret holder varme farger, og innsiden av skipet er utsmykket med moderne kunst. Over halvparten av de romsligere lugarene har balkong. Celebrity Milennium var det første skipet som ble ferdigstilt med Celebrity Revolution design i februar 2019, etter at rederiet satt av 500 millioner USD til en totalrenovering av skipene sine. Alt interiør ble revet ut og bygget opp på nytt, og i dag fremstår skipet både lekkert og moderne med nordisk design og gjennomtenkte fargevalg. Ombord på skipet finnes et godt utvalg av barer og restauranter, inkludert spesialrestaurantene Tuscan Grill, Qsine og Sushi on 5. I tillegg kan du velge og vrake i barer og lounger, som ofte spiller livemusikk på kveldene, og benytte svømmebasseng både innendørs og utendørs, fine treningsfasiliteter, Canyon Ranch spa, kasino og besøke teater.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive med drikkevarer og Wi-fi

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Los Angeles/ Miami/Fort Lauderdale- Oslo
 • Setereservasjon
 • Transport fra flyplass til hotell/skip flyplass
 • 2 netter på Loews Hotel Hollywood m/frokost
 • Transport fra hotell til skip
 • Heldagsutflukt i Los Angeles m lunsj på egenhånd
 • 15 netters cruise i valgt lugar med Celebrity Milennium
 • Classic drikkepakke på alle lugarkategorier
 • Helpensjon
 • Gratis wi-fi
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Forhåndsbetalt tips
 • Alt av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Minibar på lugaren
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Tips på utflukt i Los Angeles
 • Tips til stuepike på hotel i Los Angeles
 • Oppgradering til Business og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring
 • ESTA til USA

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Vi seater gruppensamlet til middag om man ikke ønsker anderledes.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

AVVIKENDE REISEVILKÅR

Vi belaster et depositum på kr 4000 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Vi estimerer flyavganger med tilsvarende for 2021, her kan det komme endringer, men dette vil bli videreformidlet så fort dette blir gjordt oss kjennt.

Lignende turer