Nyhet - sjekk prisen! Med Den kinesiske mur, Den forbudte by – og julegaveshopping

Storbyferie i Beijing – Midtens Rike

Den kinesiske mur i soloppgang.

Stå på toppen av den kinesiske mur, og se den forsvinne over åsene i det fjerne. Opplev kontrasten fra det storslåtte keiserpalasset Den forbudte by, til hutongene – smale gater og smug hvor du havner midt i kinesernes dagligliv. Du kan drikke te i tradisjonelle tehus, handle julegaver på eksotiske markeder – eller kanskje delta i morgengymnastikken i parken sammen med de lokale?

Du har også en hel dag til å oppleve Beijing i ditt eget tempo, da er det fint å ha et hotell som ligger veldig sentralt og i hyggelige omgivelser, kun 5 minutter fra det kjente Silkemarkedet. Bli med på en opplevelsesrik uke til Beijing!

Det meste inkludert

Opplev den kinesiske mur

Historie, kultur og mat

Avreiser

 • 22.11.2024
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 19.990,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Wenche Halldin

Høydepunkter

Portrett kvinne

Bente om Beijing

Beijing er en utrolig spennende by som jeg har besøkt hele 17 ganger – og nå har jeg satt sammen en Beijing-tur med en miks av store severdigheter, kinesisk dagligliv – og muligheter for shopping i førjulstida. Jeg har vært flere ganger i Beijing i november/desember, og jeg syntes denne tiden var spesielt fin. Ja, det kan bli kaldt i Beijing om vinteren, men mine minner er blå himmel og frisk luft i forhold til andre årstider.

En ting er alle de mektige severdighetene med templer og palasser, men det er også fint å få et innblikk i folks liv. For eksempel kan du ta en tidlig morgentur i parken for å bli med på litt morgengymnastikk. Kinesere er ofte inkluderende og tar deg gjerne med på morgentrimmen.

Vi skal bo på Jianguo Hotell, favoritthotellet mitt i Beijing! Det ligger i hyggelige omgivelser og er veldig kinesisk på mange vis. Silkemarkedet ligger bare noen få minutter opp gaten fra hotellet, og det er kafeer og annet i umiddelbar nærhet.

Å stå på Den kinesiske mur er uforglemmelig, kanskje særlig på vinterstid om det er litt snø. Denne turen er fullpakket med høydepunkter, og en fin introduksjon til Kina. Velkommen med på tur!

Bente Kristine Berg, turskredder i Escape

Program

5 frokoster, 4 lunsjer og 5 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

• Flyreise Oslo-Beijing t/r med KLM
• 6 hotellovernattinger med frokost
• 4 lunsjer
• 5 middager
• Inngangsbilletter og transport iht. programmet
• Lokal norsk/svensktalende guide
• Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke
 • Tips til lokal guide og sjåfør

Norske statsborgere trenger visum for opphold i Kina. Passet må være gyldig minst seks måneder etter hjemkomst. Se informasjon lenger ned på siden under "Visum Kina" om hvordan du går fram for å søke visum.

Lignende turer